Запис Детальніше

Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
Анализ химического состава семян тыквы, кунжута и льна как перспективных ресурсов для производства биологически активных добавок к пище
Analysis of chemical composition of pumpkin, sesame and flax seeds as a promising source for the production of biologically active food additives
 
Creator Краєвська, С. П.
Краевская, С. П.
Krayewska, S.
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Stetsenko, N.
 
Subject функціональне харчування
насіння
гарбуз
кунжут
льон
функціональний інгредієнт
функциональное питание
семена
тыква
кунжут
лен
функциональный ингредиент
functional food
seeds
pumpkin
sesame
flax
functional ingredient
 
Description У статті наведені матеріали, що вказують на доцільність використання насіння гарбуза, льону та кунжуту для створення функціональних інгредієнтів для збагачення продуктів харчування. В статье приведены материалы, указывающие на целесообразность использования семян тыквы, льна и кунжута для создания функциональных ингредиентов для обогащения продуктов питания. The article contains material that indicate the feasibility of using pumpkin seeds, flax and sesame seeds to create functional ingredients for food enrichment.
 
Date 2013-09-09T07:23:41Z
2013-09-09T07:23:41Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Краєвська, С. П. Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко // Стратегия качества в промышленности и образовании : IХ Международная конференция, 31 мая-7июня 2013 г., Варна. - 2013 С. 95-97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9576
 
Language other