Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
Анализ химического состава семян тыквы, кунжута и льна как перспективных ресурсов для производства биологически активных добавок к пище Analysis of chemical composition of pumpkin, sesame and flax seeds as a promising source for the production of biologically active food additives |
|
Creator |
Краєвська, С. П.
Краевская, С. П. Krayewska, S. Стеценко, Н. О. Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. |
|
Subject |
функціональне харчування
насіння гарбуз кунжут льон функціональний інгредієнт функциональное питание семена тыква кунжут лен функциональный ингредиент functional food seeds pumpkin sesame flax functional ingredient |
|
Description |
У статті наведені матеріали, що вказують на доцільність використання насіння гарбуза, льону та кунжуту для створення функціональних інгредієнтів для збагачення продуктів харчування. В статье приведены материалы, указывающие на целесообразность использования семян тыквы, льна и кунжута для создания функциональных ингредиентов для обогащения продуктов питания. The article contains material that indicate the feasibility of using pumpkin seeds, flax and sesame seeds to create functional ingredients for food enrichment.
|
|
Date |
2013-09-09T07:23:41Z
2013-09-09T07:23:41Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Краєвська, С. П. Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко // Стратегия качества в промышленности и образовании : IХ Международная конференция, 31 мая-7июня 2013 г., Варна. - 2013 С. 95-97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9576 |
|
Language |
other
|
|