Запис Детальніше

Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів
Пути продления хранения картофельных чипсов
Ways of lengthening of potatoes chips
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Левченко, Н. І.
Левченко, Н. И.
Levchenko, N.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject картопляні чіпси подовженого терміну зберігання
картофельные чипсы длительного хранения
potatoes chips long-term preservation
базилік
майоран
природні антиоксиданти
зберігання
перекисне число
базилик
майоран
природные антиоксиданты
хранение
перекисное число
basil
marjoram
natural antioxidant
storage
peroxides numbers
 
Description Метою роботи є дослідження можливості використання для виробництва картопляних чіпсів подовженого терміну зберігання нетрадиційної сировини природного походження, яка володіє антиоксидантними властивостями. Встановлено, що майоран і базилік мають антиоксидантні властивості та здатні суттєво інгібувати процеси окиснення жиру при зберіганні картопляних чіпсів.
Целью работы было исследование возможности использования производства картофельных чипсов длительного хранения с применением нетрадиционного сырья природного происхождения. Исследования показали, что майоран и базилик обладают антиоксидантными свойствами и способны существенно ингибировать процессы окисления жира в процессе хранения картофельных чипсов.
The purpose of work was research of possibility of the use of production of potato chips of the protracted storage with the use of untraditional raw material of natural origin. Researches showed that a marjoram and basil possessed antioxidant properties and the processes of oxidization of fat are able substantially ingibition in the process of storage of potato chips.
 
Date 2012-03-07T19:07:51Z
2012-03-07T19:07:51Z
2008
 
Identifier Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів / Н. О. Фалендиш, Н. І. Левченко, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч. 1. - С. 37-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/402
 
Language uk_UK