Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів
Пути продления хранения картофельных чипсов Ways of lengthening of potatoes chips |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Левченко, Н. І. Левченко, Н. И. Levchenko, N. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
картопляні чіпси подовженого терміну зберігання
картофельные чипсы длительного хранения potatoes chips long-term preservation базилік майоран природні антиоксиданти зберігання перекисне число базилик майоран природные антиоксиданты хранение перекисное число basil marjoram natural antioxidant storage peroxides numbers |
|
Description |
Метою роботи є дослідження можливості використання для виробництва картопляних чіпсів подовженого терміну зберігання нетрадиційної сировини природного походження, яка володіє антиоксидантними властивостями. Встановлено, що майоран і базилік мають антиоксидантні властивості та здатні суттєво інгібувати процеси окиснення жиру при зберіганні картопляних чіпсів.
Целью работы было исследование возможности использования производства картофельных чипсов длительного хранения с применением нетрадиционного сырья природного происхождения. Исследования показали, что майоран и базилик обладают антиоксидантными свойствами и способны существенно ингибировать процессы окисления жира в процессе хранения картофельных чипсов. The purpose of work was research of possibility of the use of production of potato chips of the protracted storage with the use of untraditional raw material of natural origin. Researches showed that a marjoram and basil possessed antioxidant properties and the processes of oxidization of fat are able substantially ingibition in the process of storage of potato chips. |
|
Date |
2012-03-07T19:07:51Z
2012-03-07T19:07:51Z 2008 |
|
Identifier |
Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів / Н. О. Фалендиш, Н. І. Левченко, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч. 1. - С. 37-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/402 |
|
Language |
uk_UK
|
|