Запис Детальніше

Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас
Пути повышения функционально-технологических свойств сырья для производства вареных колбас
Ways to improve the functional and technological properties raw materials for the production of cooked sausages
 
Creator Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
 
Subject функціонально-технологічних властивості
функционально-технологические свойства
functional and technological properties
фосфатні солі
харчові добавки
фосфатные соли
пищевые добавки
phosphate salts
food additives
 
Description Фосфатні солі і їх суміші включають у рецептури комплексних добавок для виробництва варених ковбасних виробів з ціллю підвищення вологозв’язучої і емульгуючої здатності м’яса, стабілізації рН фаршу, збільшення виходу і покращання консистенції готової продукції. Фосфатні препарати позитивно впливають на стан мікрофлори, кольороутворення і окислювальні процеси у м’ясопродуктах.
Фосфатные соли и их смеси включают в рецептуры комплексных добавок для производства вареных колбасных изделий с целью повышения влагосвязывающей и эмульгирующей способностей мяса, стабилизации рН фарша, увеличения выхода и улучшения консистенции готовой продукции. Фосфатные препараты положительно влияют на состояние микрофлоры, образования цвета и окислительные процессы в мясопродуктах.
Phosphate salts and mixtures thereof include the formulation of complex additives for production of cooked sausages in order to increase the ability to bind moisture and emulsifying ability of meat, meat pH stabilization, increase the quantity and improve the consistency of the finished product. Phosphate preparations positively affect the mikroflora, color formation and oxidation processes in meat products.
 
Date 2012-12-17T12:27:50Z
2012-12-17T12:27:50Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Гончаров, Г. І. Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 12. - С. 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4459
 
Language other