Одержання та перспективи використання високозцукреної патоки із пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Одержання та перспективи використання високозцукреної патоки із пшениці
Получение и перспективы использования высокоосахаренной патоки из пшеницы Reception and prospects of usage of highsaccharified treacle from a wheat |
|
Creator |
Башта (Шеремет), А. О.
Bashta (Sheremet), A. Башта (Шеремет), А. А. Лагода, В. А. Лагода, В. А. Lagoda, V. |
|
Subject |
високозцукрена патока
флокулянт природний мінерал ферментативне зцукрювання высокоосахаренная патока флокулянт природный минерал ферментативное осахаривание. highsaccharified treacle flocculant natural mineral enzymatic saccharification |
|
Description |
Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Рассмотрены свойства крахмальных паток, вчасности высокоосахаренной, которая может использоваться в качестве основного сырья в кондитерской, хлебопекарской, консервной, пищеконцентратной и других отраслях пищевой промышленности как подсластитель,антикристаллизатор, пластификатор и структурообразователь. Разработанна технология высокоосахаренной патоки из нетрадиционного сырья – фуражного зерна пшеницы. Properties of starched treacle, in particular of highsaccharified which can be used as the basic raw materials in a confectionery , baking, canning , food concentrate and also other branches of the food-processing industry as the sweetener, an anticrystallizer, softener and the amendment are considered. The technology of highsaccharified treacle from untraditional raw materials - feed-stuff of wheat is developed. |
|
Date |
2013-09-10T08:40:36Z
2013-09-10T08:40:36Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Башта, А. О. Одержання та перспективи використання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2010. – № 32. – С. 97–102.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9591 |
|
Language |
other
|
|