Запис Детальніше

Одержання та перспективи використання високозцукреної патоки із пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Одержання та перспективи використання високозцукреної патоки із пшениці
Получение и перспективы использования высокоосахаренной патоки из пшеницы
Reception and prospects of usage of highsaccharified treacle from a wheat
 
Creator Башта (Шеремет), А. О.
Bashta (Sheremet), A.
Башта (Шеремет), А. А.
Лагода, В. А.
Лагода, В. А.
Lagoda, V.
 
Subject високозцукрена патока
флокулянт
природний мінерал
ферментативне зцукрювання
высокоосахаренная патока
флокулянт
природный минерал
ферментативное осахаривание.
highsaccharified treacle
flocculant
natural mineral
enzymatic saccharification
 
Description Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Рассмотрены свойства крахмальных паток, вчасности высокоосахаренной, которая может использоваться в качестве основного сырья в кондитерской, хлебопекарской, консервной, пищеконцентратной и других отраслях пищевой промышленности как подсластитель,антикристаллизатор, пластификатор и структурообразователь. Разработанна технология высокоосахаренной патоки из нетрадиционного сырья – фуражного зерна пшеницы.
Properties of starched treacle, in particular of highsaccharified which can be used as the basic raw materials in a confectionery , baking, canning , food concentrate and also other branches of the food-processing industry as the sweetener, an anticrystallizer, softener and the amendment are considered. The technology of highsaccharified treacle from untraditional raw materials - feed-stuff of wheat is developed.
 
Date 2013-09-10T08:40:36Z
2013-09-10T08:40:36Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Башта, А. О. Одержання та перспективи використання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2010. – № 32. – С. 97–102.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9591
 
Language other