Делікатес із м'яса страуса (Патент на корисну модель № 80712)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Делікатес із м'яса страуса (Патент на корисну модель № 80712)
Деликатес из мяса страуса (Патент на полезную модель № 80712) Delicacy of ostrich meat (utility model patent number 80712) |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Штик, І. І. Штык, И. И. Shteak, I. Бойко, О. С. Бойко, О. С. Boyko, O. |
|
Subject |
рецептура
делікатес мясо страуса рецептура деликатес мясо страуса recipe delicacy ostrich meat |
|
Description |
Основною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу з м’яса страуса, яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання мяса страуса, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні мононенасичених жирних кислот, поліненасичених жирних кислот, ненасичених жирних кислот 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом мікронутрієнтів. Основной задачей полезной модели является создание новой композиции для изготовления деликатеса из мяса страуса, которая решается путем изменения состава компонентов и соотношения между ними, обеспечивает расширение использования мяса страуса, повышения органолептических свойств продукта и достижения его сбалансированности по жирнокислотному составом в соотношении мононенасыщенных жирных кислот , полиненасыщенных жирных кислот, ненасыщенных жирных кислот 1:1:1, аминокислотному составу и содержанию микронутриентов. The main aim of the model is useful to create a new composition for the manufacture of specialty meat ostrich, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them, providing increased use of ostrich meat, improving the organoleptic properties of the product and achieving its balance by the fatty acid composition in the ratio of monounsaturated fatty acids , polyunsaturated fatty acids, unsaturated fatty acids 1:1:1, amino acid composition and content of micronutrients. |
|
Date |
2013-09-10T07:34:05Z
2013-09-10T07:34:05Z 2013 |
|
Identifier |
Патент на корисну модель № 80712, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Делікатес із м'яса страуса / Л. В. Пешук, І. І. Штик, О. С. Бойко ; власник Національний університет харчових технологій. – u 201214254 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9583 |
|