Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” (Патент на корисну модель № 80716)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” (Патент на корисну модель № 80716)
Способ производства сыровяленого продукта из мяса индеек и кроликов ”Торино” (Патент на полезную модель № 80716) Method of manufacturing dried meat product with turkeys and rabbits ”Torino” (Patent for useful model № 80716) |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Дидюк, О. Ю. Дидюк, О. Ю. Dydyuk, O. Дубяга, В. М. Дубяга, В. М. Dubyaha, V. |
|
Subject |
виробництво
сиров’ялений продукт м’ясо кроликів производство сыровяленый продукт мясо кроликов production jerked product meat rabbits |
|
Description |
Задача корисної моделі є створення способу виробництва сиров’яленого продукту з м’яса індиків і кроликів ''Торіно'' гарантованої якості з високими смако-ароматичними показниками з максимальним збереженням амінокислот у готовому продукті. Задача полезной модели является создание способа производства сыровяленых продукта из мяса индеек и кроликов'' Торино'' гарантированного качества с высокими вкусо-ароматическими показателями с максимальным сохранением аминокислот в готовом продукте. Problem utility model is a method for the production of dried product from the meat turkeys and rabbits'' Torino'' guaranteed quality with high performance aromatic taste with maximum preservation of amino acids in the final product. |
|
Date |
2013-09-10T07:30:57Z
2013-09-10T07:30:57Z 2013 |
|
Identifier |
Патент на корисну модель № 80716, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” / Л. В. Пешук, В. М. Дубяга, Т. М. Іванова ; власник Національний університет харчових технологій. – u 2012 14260 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9582 |
|