Запис Детальніше

Спосіб оброблення сироватки молочної (Патент на корисну модель № 82778)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб оброблення сироватки молочної (Патент на корисну модель № 82778)
Способ обработки сыворотки молочной (Патент на полезную модель № 82778)
Method of processing whey (Utility model patent number № 82778)
 
Creator Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
Тягнибіда, К. М.
Тягнибеда, Е. Н.
Tyagnibyda, К.
 
Subject оброблення
сироватка молочна
система
обработка
сыворотка молочная
система
processing
milk whey
system
 
Description Спосіб оброблення сироватки молочної, що включає приймання та оцінку якості сировини, охолодження та проміжне резервування, підігрів до 35 - 40º С, знежирення сироватки, пастеризацію сироватки, охолодження, внесення наповнювача, фасування, маркування, зберігання, який відрізняється тим, що знежирену сироватку направляють на оброблення електроіскровими розрядами з напругою 45 кВ та кількістю розрядів 20…25.

Способ обработки сыворотки молочной, включающий приемку и оценку качества сырья, охлаждение и промежуточное резервирования, подогрев до 35 - 40 ºС, обезжиривание сыворотки, пастеризацию сыворотки, охлаждение, внесение наполнителя, фасовки, маркировки, хранения, отличается тем, что обезжиренную сыворотку направляют на обработку электроискровыми разрядами с напряжением 45 кВ и количеством разрядов 20 ... 25.

Method of processing whey includes reception and assessment of the quality of materials, cooling and interim backup, heating up to 35 - 40 º C, its defatting and pasteurization, cooling, agent filling, packaging, labeling, storage/ The process is different in that the defatted whey is processed with electric-discharge voltage of 45 kV and the number of bits 20 ... 25.
 
Date 2013-09-10T07:44:29Z
2013-09-10T07:44:29Z
2013
 
Identifier Патент 82778 UA, МПК 51 А23L 1/025 Спосіб оброблення сироватки молочної / Чернюшок О. А., Пасічний В. М., Маринін А. І., Тягнибіда К. М. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u2013 01102 ; заявл. 29.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15, 2013 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9586