Спосіб оброблення сироватки молочної (Патент на корисну модель № 82778)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб оброблення сироватки молочної (Патент на корисну модель № 82778)
Способ обработки сыворотки молочной (Патент на полезную модель № 82778) Method of processing whey (Utility model patent number № 82778) |
|
Creator |
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. Тягнибіда, К. М. Тягнибеда, Е. Н. Tyagnibyda, К. |
|
Subject |
оброблення
сироватка молочна система обработка сыворотка молочная система processing milk whey system |
|
Description |
Спосіб оброблення сироватки молочної, що включає приймання та оцінку якості сировини, охолодження та проміжне резервування, підігрів до 35 - 40º С, знежирення сироватки, пастеризацію сироватки, охолодження, внесення наповнювача, фасування, маркування, зберігання, який відрізняється тим, що знежирену сироватку направляють на оброблення електроіскровими розрядами з напругою 45 кВ та кількістю розрядів 20…25. Способ обработки сыворотки молочной, включающий приемку и оценку качества сырья, охлаждение и промежуточное резервирования, подогрев до 35 - 40 ºС, обезжиривание сыворотки, пастеризацию сыворотки, охлаждение, внесение наполнителя, фасовки, маркировки, хранения, отличается тем, что обезжиренную сыворотку направляют на обработку электроискровыми разрядами с напряжением 45 кВ и количеством разрядов 20 ... 25. Method of processing whey includes reception and assessment of the quality of materials, cooling and interim backup, heating up to 35 - 40 º C, its defatting and pasteurization, cooling, agent filling, packaging, labeling, storage/ The process is different in that the defatted whey is processed with electric-discharge voltage of 45 kV and the number of bits 20 ... 25. |
|
Date |
2013-09-10T07:44:29Z
2013-09-10T07:44:29Z 2013 |
|
Identifier |
Патент 82778 UA, МПК 51 А23L 1/025 Спосіб оброблення сироватки молочної / Чернюшок О. А., Пасічний В. М., Маринін А. І., Тягнибіда К. М. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u2013 01102 ; заявл. 29.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15, 2013 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9586 |
|