Запис Детальніше

Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food
Сучасні підходи до технології булочних виробів із заморожених напіфвфабрикатів
Современные подходы к технологии булочных изделий из замороженных полуфабрикатов
 
Creator Роглєв, Й. Й.
Роглев, Й. Й.
Rohliev, Y.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Лук’янець, Г. Г.
Лукьянец, Г. Г.
Lukyanets, G.
 
Subject freezing
заморожування
замораживания
dough
тісто
тесто
yeast cells
дріжджові клітини
дрожжевые клетки
sugar, oil
цукор
сахар
egg yolk
яєчний жовток
яичный желток
lecithin
лецитин
лецитин
 
Description In recent years the technology of bakery products that uses freezing is developing rapidly in most developed countries, including Western European and Northern American ones. New technology of using frozen bakery production allows responding to market needs in supplying fresh products in a wide range to the population, and managing the quality and safety of frozen dough products on the stage of their preparation.
В останні роки технологія хлібобулочних виробів із застосуванням заморожування інтенсивно розвивається в найбільш розвинених країнах світу, а саме країнах Західної Європи та Північної Америки. Нові технології із застосуванням заморожування в хлібобулочному виробництві дозволяють оперативно реагувати на потреби ринку в забезпеченні населення свіжими продуктами в широкому асортименті, централізовано керувати якість і безпеку продукції на стадії приготування заморожених тістових заготовок.
В последние годы технология хлебобулочных изделий с применением замораживания интенсивно развивается в наиболее развитых странах мира, а именно странах Западной Европы и Северной Америки. Новые технологии с применением замораживания в хлебобулочных производстве позволяют оперативно реагировать на потребности рынка в обеспечении населения свежими продуктами в широком ассортименте, централизованно управлять качество и безопасность продукции на стадии приготовления замороженных тестовых заготовок.
 
Date 2013-09-10T08:02:46Z
2013-09-10T08:02:46Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Rogliev, Y. Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food / Y. Rogliev, A. Havrysh, V. Dotsenko, G. Lykjanez // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – P. 103.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9589
 
Language en