Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food
Сучасні підходи до технології булочних виробів із заморожених напіфвфабрикатів Современные подходы к технологии булочных изделий из замороженных полуфабрикатов |
|
Creator |
Роглєв, Й. Й.
Роглев, Й. Й. Rohliev, Y. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Лук’янець, Г. Г. Лукьянец, Г. Г. Lukyanets, G. |
|
Subject |
freezing
заморожування замораживания dough тісто тесто yeast cells дріжджові клітини дрожжевые клетки sugar, oil цукор сахар egg yolk яєчний жовток яичный желток lecithin лецитин лецитин |
|
Description |
In recent years the technology of bakery products that uses freezing is developing rapidly in most developed countries, including Western European and Northern American ones. New technology of using frozen bakery production allows responding to market needs in supplying fresh products in a wide range to the population, and managing the quality and safety of frozen dough products on the stage of their preparation. В останні роки технологія хлібобулочних виробів із застосуванням заморожування інтенсивно розвивається в найбільш розвинених країнах світу, а саме країнах Західної Європи та Північної Америки. Нові технології із застосуванням заморожування в хлібобулочному виробництві дозволяють оперативно реагувати на потреби ринку в забезпеченні населення свіжими продуктами в широкому асортименті, централізовано керувати якість і безпеку продукції на стадії приготування заморожених тістових заготовок. В последние годы технология хлебобулочных изделий с применением замораживания интенсивно развивается в наиболее развитых странах мира, а именно странах Западной Европы и Северной Америки. Новые технологии с применением замораживания в хлебобулочных производстве позволяют оперативно реагировать на потребности рынка в обеспечении населения свежими продуктами в широком ассортименте, централизованно управлять качество и безопасность продукции на стадии приготовления замороженных тестовых заготовок. |
|
Date |
2013-09-10T08:02:46Z
2013-09-10T08:02:46Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rogliev, Y. Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food / Y. Rogliev, A. Havrysh, V. Dotsenko, G. Lykjanez // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – P. 103.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9589 |
|
Language |
en
|
|