Запис Детальніше

Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на корисну модель № 80259)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на корисну модель № 80259)
Способ производства вареной колбасы для профилактики кальцийдефицитних состояний (Патент на полезную модель № 80259)
A method of production of sausage for the prevention of calcium-deficient states (Patent for useful model № 80259)
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Галенко, О. О.
Галенко, О. А.
Galenko, O.
 
Subject ковбасні вироби
кальцій
м’ясна сировина
колбасные изделия
кальций
мясное сырье
sausages
calcium
raw meat
 
Description Задачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм.
Задачей полезной модели является разработка способа производства колбас, обогащенных кальцием.
The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.
 
Date 2013-09-10T08:39:04Z
2013-09-10T08:39:04Z
2013
 
Identifier Патент на корисну модель № 80259, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів / Л. В. Пешук, О. О. Галенко ; власник Національний університет харчових технологій. – u2012 11768; заявл. 11.10.2012 ; опубл. 27.05.2013, Бюл. № 10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9590