Запис Детальніше

Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів
Технологические аспекты к использованию фруктовых начинок при производстве кондитерских и хлебобулочных изделий
Technological aspects to using of the fruit filling for the production of pastry and bakery wares
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject начинки
начинки
filling
наповнювачі
наполнители
fillers
особливості використання
особенности использования
features of the use
 
Description Наведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів. Приведенная характеристика современного рынка наполнителей и начинок для производства кондитерских и хлебобулочных изделий. The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.
 
Date 2013-09-10T08:47:01Z
2013-09-10T08:47:01Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Корецька, І. Л. Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 6 (103) – С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9593
 
Language uk_UK