Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів
Технологические аспекты к использованию фруктовых начинок при производстве кондитерских и хлебобулочных изделий Technological aspects to using of the fruit filling for the production of pastry and bakery wares |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. |
|
Subject |
начинки
начинки filling наповнювачі наполнители fillers особливості використання особенности использования features of the use |
|
Description |
Наведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів. Приведенная характеристика современного рынка наполнителей и начинок для производства кондитерских и хлебобулочных изделий. The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.
|
|
Date |
2013-09-10T08:47:01Z
2013-09-10T08:47:01Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Корецька, І. Л. Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 6 (103) – С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9593 |
|
Language |
uk_UK
|
|