Запис Детальніше

Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності
Новые кондитерские изделия улучшенной пищевой ценности
New pastry with improved nutritional value
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Бандуренко, Г. М.
Бандуренко, Г. М.
Bandurenko, G.
 
Subject переробка моркви
переработка моркови
processing of carrot
використання каротиновмісної сировини
использования каротиносодержащего сырья
use of carotin raw material
 
Description Запропонована технологічні рішення використання каротиновмістної сировини. Предложены технологические решения использования каротиносодержащего сырья. Technological solutions of the use of carotin raw material offer.
 
Date 2013-09-10T09:00:29Z
2013-09-10T09:00:29Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Корецька, І. Л. Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності / І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 5 (102). – С. 40-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9595
 
Language uk_UK