Запис Детальніше

Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products
Перспективи застосування морських водоростей в технології кондитерських виробів
Перспективы применения морских водорослей в технологии кондитерских изделий
 
Creator Kohan, O.
Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н.
Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А.
Sharan, L.
Бура, Г. М.
Бура, А. Н.
Bura, G.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Шаран, А. О.
Шаран, А. А.
Sharan, A. A.
 
Subject кондитерські вироби
продукти переробки морських водоростей
оптимальне дозування
втрата якості йоду
кондитерские изделия
продукты переработки морских водорослей
оптимальная дозировка
потеря качества йода
pastry products
by-products seaweeds, optimal dosage, loss of iodine quality
optimal dosage
loss of iodine quality
 
Description The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності. В тезисах говорится о необходимости использования добавок морских водорослей в производстве кондитерских изделий для обогащения продукции йодом и улучшения ее питательной ценности.
 
Date 2013-09-10T09:15:37Z
2013-09-10T09:15:37Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products / O. Kohan, L. Sharan, G. Bura, L. Arsenyeva, A. Sharan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596