Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products
Перспективи застосування морських водоростей в технології кондитерських виробів Перспективы применения морских водорослей в технологии кондитерских изделий |
|
Creator |
Kohan, O.
Кохан, О. М. Кохан, Е. Н. Шаран, Л. О. Шаран, Л. А. Sharan, L. Бура, Г. М. Бура, А. Н. Bura, G. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Шаран, А. О. Шаран, А. А. Sharan, A. A. |
|
Subject |
кондитерські вироби
продукти переробки морських водоростей оптимальне дозування втрата якості йоду кондитерские изделия продукты переработки морских водорослей оптимальная дозировка потеря качества йода pastry products by-products seaweeds, optimal dosage, loss of iodine quality optimal dosage loss of iodine quality |
|
Description |
The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності. В тезисах говорится о необходимости использования добавок морских водорослей в производстве кондитерских изделий для обогащения продукции йодом и улучшения ее питательной ценности.
|
|
Date |
2013-09-10T09:15:37Z
2013-09-10T09:15:37Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products / O. Kohan, L. Sharan, G. Bura, L. Arsenyeva, A. Sharan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596 |
|