Technology of shelf life bread extending
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Technology of shelf life bread extending
Технологія подовження терміну зберігання хліба Технология продления срока хранения хлеба |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Кохан, О. М. Кохан, Е. Н. Kohan, O. |
|
Subject |
bread
malt extract enzymes staling process хліб солодовий екстракт ферменти процесс черствіння хлеб солодовый экстракт ферменты процесс очерствения |
|
Description |
In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба. В тезисах говорится об использовании ржаного солодового экстракта и энзимного препарата Новамил для продления срока хранения и снижения очерствения хлеба.
|
|
Date |
2013-09-10T10:00:28Z
2013-09-10T10:00:28Z 2013 |
|
Identifier |
Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599 |
|