Запис Детальніше

Technology of shelf life bread extending

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Technology of shelf life bread extending
Технологія подовження терміну зберігання хліба
Технология продления срока хранения хлеба
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н.
Kohan, O.
 
Subject bread
malt extract
enzymes
staling process
хліб
солодовий екстракт
ферменти
процесс черствіння
хлеб
солодовый экстракт
ферменты
процесс очерствения
 
Description In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба. В тезисах говорится об использовании ржаного солодового экстракта и энзимного препарата Новамил для продления срока хранения и снижения очерствения хлеба.
 
Date 2013-09-10T10:00:28Z
2013-09-10T10:00:28Z
2013
 
Identifier Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599