Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology
Використання фіто- і каротиномісткої сировини в технології соусів емульсійного типу Использование фито- и каротиносодержащего сырья в технологи соусов эмульсионного типа |
|
Creator |
Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н. Kohan, O. Лявінець, Г. М. Лявинец, Г. М. Liavynets, H. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
соуси
β-каротин полісахариди майонез соусы β-каротин полисахариды майонез sauces β-carotene polysaccharides mayonnaise |
|
Description |
У тезах йдеться про необхідність використання фіто- та каротиномісткої сировини в соусах емульсійного типу для поліпшення їх якості та біологічної цінності. В тезисах говорится о необходимости использования фито-и каротиносодержащегосырья в соусах эмульсионного типа для улучшения их качества и биологической ценности. The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.
|
|
Date |
2013-09-10T11:35:16Z
2013-09-10T11:35:16Z 2013 |
|
Identifier |
Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600 |
|