Запис Детальніше

Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology
Використання фіто- і каротиномісткої сировини в технології соусів емульсійного типу
Использование фито- и каротиносодержащего сырья в технологи соусов эмульсионного типа
 
Creator Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н.
Kohan, O.
Лявінець, Г. М.
Лявинец, Г. М.
Liavynets, H.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject соуси
β-каротин
полісахариди
майонез
соусы
β-каротин
полисахариды
майонез
sauces
β-carotene
polysaccharides
mayonnaise
 
Description У тезах йдеться про необхідність використання фіто- та каротиномісткої сировини в соусах емульсійного типу для поліпшення їх якості та біологічної цінності. В тезисах говорится о необходимости использования фито-и каротиносодержащегосырья в соусах эмульсионного типа для улучшения их качества и биологической ценности. The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.
 
Date 2013-09-10T11:35:16Z
2013-09-10T11:35:16Z
2013
 
Identifier Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600