Запис Детальніше

Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 73940)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 73940)
Шоколадно-ореховый крем повышенной биологической ценности (Патент на полезную модель № 73940)
Chocolate-nut cream enhanced biological value (Patent for useful model № 73940)
 
Creator Носенко, Т. Т.
Носенко, Т. Т.
Nosenko, T.
Солдатенкова, А. О.
Солдатенкова, А. А.
Soldatenkova, A.
Михальчук, Д. М.
Михальчук, Д. Н.
Myhalchuk, D.
 
Subject десерт
десерт
dessert
крем
насіння льону
біологічна цінність
крем
семена льна
биологическая ценность
spread
flax seed
biological value
 
Description Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до сфери виробництва десертних спредів призначених до безпосереднього вживання в їжу.
Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності містить рафіновану соняшникову олію, цукор, какао, подрібнені ядра волоського горіха, насіння льону, переетерифікований жир, молоко коров’яче пряжене, сіль та ванільний цукор.
Технічний результат полягає у тому, що створений продукт має високу біологічну цінність, володіє функціональними властивостями та, у порівнянні з прототипом, має значно більший термін придатності. Изобретение относится к пищевой промышленности, а именно к сфере производства десертных спредов, предназначенных к непосредственному употреблению в пищу.
Шоколадно-ореховый крем повышенной биологической ценности содержит рафинированное подсолнечное масло, сахар, какао, измельченные ядра грецких орехов, семена льна, переетерифицированный жир, молоко коровье топленное, соль , ванильный сахар.
Технический результат состоит в том, что созданный продукт имеет высокую биологическую ценность, функциональные свойства и в сравнении с прототипом имеет значительно больший срок годности. Devise is relating to food technology, mainly to the field of production of dessert spread that is intended for using as food.
Chocolate-nut cream enhanced biological value contains refined sunflower oil, sugar, cacao powder, crushed walnut, flax seed, interestereficated fat, heated milk, salt, vanilla powder.
The technic result is created product has high biological value, functional quality and suffitiently higher shelf life as compaering with prototype.
 
Date 2012-12-12T07:47:39Z
2012-12-12T07:47:39Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 73940 Україна Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності / Т. Т. Носенко, А. О. Солдатенкова, Д. М. Михальчук ; власник НУХТ. – № 19/201.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4222
 
Language other