Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 73940)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 73940)
Шоколадно-ореховый крем повышенной биологической ценности (Патент на полезную модель № 73940) Chocolate-nut cream enhanced biological value (Patent for useful model № 73940) |
|
Creator |
Носенко, Т. Т.
Носенко, Т. Т. Nosenko, T. Солдатенкова, А. О. Солдатенкова, А. А. Soldatenkova, A. Михальчук, Д. М. Михальчук, Д. Н. Myhalchuk, D. |
|
Subject |
десерт
десерт dessert крем насіння льону біологічна цінність крем семена льна биологическая ценность spread flax seed biological value |
|
Description |
Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до сфери виробництва десертних спредів призначених до безпосереднього вживання в їжу. Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності містить рафіновану соняшникову олію, цукор, какао, подрібнені ядра волоського горіха, насіння льону, переетерифікований жир, молоко коров’яче пряжене, сіль та ванільний цукор. Технічний результат полягає у тому, що створений продукт має високу біологічну цінність, володіє функціональними властивостями та, у порівнянні з прототипом, має значно більший термін придатності. Изобретение относится к пищевой промышленности, а именно к сфере производства десертных спредов, предназначенных к непосредственному употреблению в пищу. Шоколадно-ореховый крем повышенной биологической ценности содержит рафинированное подсолнечное масло, сахар, какао, измельченные ядра грецких орехов, семена льна, переетерифицированный жир, молоко коровье топленное, соль , ванильный сахар. Технический результат состоит в том, что созданный продукт имеет высокую биологическую ценность, функциональные свойства и в сравнении с прототипом имеет значительно больший срок годности. Devise is relating to food technology, mainly to the field of production of dessert spread that is intended for using as food. Chocolate-nut cream enhanced biological value contains refined sunflower oil, sugar, cacao powder, crushed walnut, flax seed, interestereficated fat, heated milk, salt, vanilla powder. The technic result is created product has high biological value, functional quality and suffitiently higher shelf life as compaering with prototype. |
|
Date |
2012-12-12T07:47:39Z
2012-12-12T07:47:39Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на корисну модель № 73940 Україна Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності / Т. Т. Носенко, А. О. Солдатенкова, Д. М. Михальчук ; власник НУХТ. – № 19/201.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4222 |
|
Language |
other
|
|