Одержання високозцукреної патоки із пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Одержання високозцукреної патоки із пшениці
Получение высокоосахаренной патоки из пшеницы Reception of highsaccharified treacle from a wheat |
|
Creator |
Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А. Bashta (Sheremet), A. Лагода, В. А. Лагода, В. А. Lagoda, V. |
|
Subject |
гідролізат
речовини жиро-білкового комплексу ферментативне розріджування флокулянт високозцукрена патока гидролизат вещества жиро-белкового комплекса ферментативное разжижение флокулянт высокоосахаренная патока hydrolyzate substances of lipid-protein complex enzymatic thinning flocculant highsaccharified syrup |
|
Description |
Запропоновано технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. Предложена технология высокоосахаренной патоки из нетрадиционного сырья – фуражного зерна пшеницы.A technology of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.
|
|
Date |
2013-09-11T06:27:27Z
2013-09-11T06:27:27Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Башта, А. О. Одержання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Харчова промисловість. – 2008. – № 6. – С. 5–9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9611 |
|
Language |
other
|
|