Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their quality
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their quality
Кінетика окиснення жирових продуктів як основний показник їх якості Кинетика окисления жировых продуктов как основной показатель их качества |
|
Creator |
Radzievska, I.
Melnyk, O. P. Радзієвська, І. Г. Мельник, О. П. Радзиевская, И. Г. Мельник, О. П. |
|
Subject |
оils and fats
oxidation induction time inhibitors олії та жири окиснення період індукції інгібітори масла и жиры окисление период индукции ингибиторы |
|
Description |
This work was conducted by determining the acid and peroxide value in fresh oils and fats, and after one, three and six months of storage. Determining indicators of oils and fats oxidation allowed to apply Tsepalov`s graphical method for calculating kinetic parameters of the oxidation process. В роботі було проведено визначення кислотного і пероксидного чисел у свіжих оліях і жирах та після одного, трьох і шести місяців їх зберігання. Визначення показників окиснюваності олій і жирів дозволило застосувати графічний метод Цепалова для розрахунку кінетичних параметрів процесу окиснення. В работе было проведено определение кислотного и перекисного чисел в свежих маслах и жирах и после одного, трех и шести месяцев их хранения. Определение показателей окисляемости масел и жиров позволило применить графический метод Цепалова для расчета кинетических параметров процесса окисления.
|
|
Date |
2013-09-12T09:13:36Z
2013-09-12T09:13:36Z 2013 |
|
Identifier |
Radzievska, I. Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their quality / I. Radzievska, O. Melnyk // The Second North and East European Congress on Food. − 2013. – Kyiv, Ukraine. – P. 139
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9622 |
|
Language |
en_US
|
|