Запис Детальніше

Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their quality

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their quality
Кінетика окиснення жирових продуктів як основний показник їх якості
Кинетика окисления жировых продуктов как основной показатель их качества
 
Creator Radzievska, I.
Melnyk, O. P.
Радзієвська, І. Г.
Мельник, О. П.
Радзиевская, И. Г.
Мельник, О. П.
 
Subject оils and fats
oxidation
induction time
inhibitors
олії та жири
окиснення
період індукції
інгібітори
масла и жиры
окисление
период индукции
ингибиторы
 
Description This work was conducted by determining the acid and peroxide value in fresh oils and fats, and after one, three and six months of storage. Determining indicators of oils and fats oxidation allowed to apply Tsepalov`s graphical method for calculating kinetic parameters of the oxidation process. В роботі було проведено визначення кислотного і пероксидного чисел у свіжих оліях і жирах та після одного, трьох і шести місяців їх зберігання. Визначення показників окиснюваності олій і жирів дозволило застосувати графічний метод Цепалова для розрахунку кінетичних параметрів процесу окиснення. В работе было проведено определение кислотного и перекисного чисел в свежих маслах и жирах и после одного, трех и шести месяцев их хранения. Определение показателей окисляемости масел и жиров позволило применить графический метод Цепалова для расчета кинетических параметров процесса окисления.
 
Date 2013-09-12T09:13:36Z
2013-09-12T09:13:36Z
2013
 
Identifier Radzievska, I. Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their quality / I. Radzievska, O. Melnyk // The Second North and East European Congress on Food. − 2013. – Kyiv, Ukraine. – P. 139
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9622
 
Language en_US