Ферментативный способ осветления яблочного сока перед концентрированием
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ферментативный способ осветления яблочного сока перед концентрированием
Ферментативний спосіб освітлення яблучного соку перед концентруванням Enzymatic method of lighting of apple juice before concentration |
|
Creator |
Попова, Н. В.
Косоголова, Л. А. Малежик, І. Ф. Попова, Н. В. Косоголова, Л. А. Малежик, И. Ф. Popova, N. Kosogolova, L. Malezhik, I. |
|
Subject |
цільовий компонент
режимний параметр освітлення ферментний препарат яблучний сік целевой компонент режимный параметр осветление ферментный препарат яблочный сок special purpose component regime characteristic of process |
|
Description |
Виробництво соків в усьому світі безперервно збільшується. Концентрування яблучного соку за допомогою процесу упарювання ускладнюється явищами желювання, що пов'язано з підвищеним вмістом пектинових речовин. Одним з перспективних методів освітлення соків перед концентруванням є ферментативний.Производство соков во всем мире непрерывно увеличивается. Концентрирование яблочного сока с помощью процесса упаривания усложняется явлениями желирования, что связано с повышенным содержанием пектиновых веществ. Одним из перспективных методов осветления соков перед концентрированием является ферментативный.Juice production worldwide continuously increases. Concentration of apple juice by a process of evaporation of the complicated phenomena of gelation, which is associated with a high content of pectin. One of the promising methods for clarification of juice before fermentation is concentrated.
|
|
Date |
2013-09-12T09:38:46Z
2013-09-12T09:38:46Z 2004 |
|
Identifier |
Попова, Н. В. Ферментативный способ осветления яблочного сока перед концентрированием / Н. В. Попова, Л. А. Косоголова, И. Ф. Малежик // Техника и технология пищевых производств. – Могилев, 2004. – С. 180.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9623 |
|
Language |
uk_UK
|
|