Запис Детальніше

Ферментативный способ осветления яблочного сока перед концентрированием

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ферментативный способ осветления яблочного сока перед концентрированием
Ферментативний спосіб освітлення яблучного соку перед концентруванням
Enzymatic method of lighting of apple juice before concentration
 
Creator Попова, Н. В.
Косоголова, Л. А.
Малежик, І. Ф.
Попова, Н. В.
Косоголова, Л. А.
Малежик, И. Ф.
Popova, N.
Kosogolova, L.
Malezhik, I.
 
Subject цільовий компонент
режимний параметр
освітлення
ферментний препарат
яблучний сік
целевой компонент
режимный параметр
осветление
ферментный препарат
яблочный сок
special purpose component
regime characteristic of process
 
Description Виробництво соків в усьому світі безперервно збільшується. Концентрування яблучного соку за допомогою процесу упарювання ускладнюється явищами желювання, що пов'язано з підвищеним вмістом пектинових речовин. Одним з перспективних методів освітлення соків перед концентруванням є ферментативний.Производство соков во всем мире непрерывно увеличивается. Концентрирование яблочного сока с помощью процесса упаривания усложняется явлениями желирования, что связано с повышенным содержанием пектиновых веществ. Одним из перспективных методов осветления соков перед концентрированием является ферментативный.Juice production worldwide continuously increases. Concentration of apple juice by a process of evaporation of the complicated phenomena of gelation, which is associated with a high content of pectin. One of the promising methods for clarification of juice before fermentation is concentrated.
 
Date 2013-09-12T09:38:46Z
2013-09-12T09:38:46Z
2004
 
Identifier Попова, Н. В. Ферментативный способ осветления яблочного сока перед концентрированием / Н. В. Попова, Л. А. Косоголова, И. Ф. Малежик // Техника и технология пищевых производств. – Могилев, 2004. – С. 180.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9623
 
Language uk_UK