Запис Детальніше

Теплопоглинання в процесі випікання хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплопоглинання в процесі випікання хліба
Теплопоглощения в процессе выпечки хлеба
The heat absorption during baking
 
Creator Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalyov, O.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Олійник, Н.
Олейник, Н.
Olejnik, N.
 
Subject тісто
тепло
піч
теплопоглинання
тесто
тепло
печь
теплопоглощения
dough
heat
oven
heat absorption
 
Description Теплопоглинання досліджували за методикою розрахунку в плоскій поверхні. Тістову заготовку формували з кількох плоских шарів тіста змінної товщини, між якими закладали малогабаритні шаруваті щільні датчики теплового потоку з ребрами жорсткості для утримання їх у горизонтальній площині.
Теплопоглощения исследовали по методике расчета в плоской поверхности. Тестовую заготовку формировали из нескольких плоских слоев теста переменной толщины, между которыми закладывали малогабаритные слоистые плотные датчики теплового потока с ребрами жесткости для содержания их в горизонтальной плоскости.
Heat absorption explored by the method of calculation in a flat surface. Dough workpiece formed of several layers of flat pastry variable thicknesses, which are laid between small dense layered heat flux sensors with stiffeners to keep them in a horizontal plane.
 
Date 2013-09-12T10:35:06Z
2013-09-12T10:35:06Z
1999
 
Identifier Теплопоглинання в процесі випікання хліба / О. Ковальов, В. Теличкун, Н. Олійник // Харчова і переробна промисловість. — 1999. — № 5-6. — С. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9633