Запис Детальніше

Теплообмен в рабочей камере хлебопекарной печи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплообмен в рабочей камере хлебопекарной печи
Теплообмін в робочій камері хлібопекарської печі
Heat transfer in the chamber baking oven
 
Creator Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalyov, O.
 
Subject процес випічки
тепло- і масоперенос
температура
теплота
теплообмін
тепло- и массоперенос
процесс выпечки
температура
теплота
теплообмін
baking process
heat and mass transfer
temperature
heat
heat exchange
 
Description На підставі дослідження механізму процесу випічки і теоретичних розробок складені диференціальні рівняння і знайдені граничні умови, що описують тепло- і масоперенос в процес се випічки.
На основании исследования механизма процесса выпечки и теоретических разработок составлены дифференциальные уравнения и найдены граничне условия, описывающие тепло- и массоперенос в процес се выпечки.
Based on the study of the mechanism of the baking process and theoretical developments made differential equation and found the boundary conditions that describe the heat and mass transfer during baking.
 
Date 2013-09-12T12:15:01Z
2013-09-12T12:15:01Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Ковалев, А. В. Эффективность просеивания муки / А. В. Ковалев, В. М. Федоров, В. А. Анистратенко, А. Т. Лисовенко // Хлебопечение России. – 2001. – № 6. – С. 35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652