Теплообмен в рабочей камере хлебопекарной печи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теплообмен в рабочей камере хлебопекарной печи
Теплообмін в робочій камері хлібопекарської печі Heat transfer in the chamber baking oven |
|
Creator |
Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В. Kovalyov, O. |
|
Subject |
процес випічки
тепло- і масоперенос температура теплота теплообмін тепло- и массоперенос процесс выпечки температура теплота теплообмін baking process heat and mass transfer temperature heat heat exchange |
|
Description |
На підставі дослідження механізму процесу випічки і теоретичних розробок складені диференціальні рівняння і знайдені граничні умови, що описують тепло- і масоперенос в процес се випічки. На основании исследования механизма процесса выпечки и теоретических разработок составлены дифференциальные уравнения и найдены граничне условия, описывающие тепло- и массоперенос в процес се выпечки. Based on the study of the mechanism of the baking process and theoretical developments made differential equation and found the boundary conditions that describe the heat and mass transfer during baking. |
|
Date |
2013-09-12T12:15:01Z
2013-09-12T12:15:01Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковалев, А. В. Эффективность просеивания муки / А. В. Ковалев, В. М. Федоров, В. А. Анистратенко, А. Т. Лисовенко // Хлебопечение России. – 2001. – № 6. – С. 35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652 |
|