Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів
Качество отечественных хлебопекарных дрожжей The quality of local bakery yeast |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. |
|
Subject |
дріжджі
дрожжи yeast технологія мікробіологія бродіння хліб технология микробиология брожение хлеб technology microbiology fermentation bread |
|
Description |
Вивчено якість хлібопекарських дріжджів різних торгових марок, їх технологічну ефективність у різних способах приготування тіста.
Изучено качество хлебопекарных дрожжей различных торговых марок, их технологическую эффективность при различных способах приготовления теста. Studied the quality of bakery yeast various trade marks, their technological efficiency in various ways of preparation of the test. |
|
Date |
2012-06-13T19:47:52Z
2012-06-13T19:47:52Z 2009 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2009. - Вип. 36, Т. 1. - С. 111-114.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1414 |
|
Language |
uk_UK
|
|