Запис Детальніше

Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів
Качество отечественных хлебопекарных дрожжей
The quality of local bakery yeast
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
 
Subject дріжджі
дрожжи
yeast
технологія
мікробіологія
бродіння
хліб
технология
микробиология
брожение
хлеб
technology
microbiology
fermentation
bread
 
Description Вивчено якість хлібопекарських дріжджів різних торгових марок, їх технологічну ефективність у різних способах приготування тіста.
Изучено качество хлебопекарных дрожжей различных торговых марок, их технологическую эффективность при различных способах приготовления теста.
Studied the quality of bakery yeast various trade marks, their technological efficiency in various ways of preparation of the test.
 
Date 2012-06-13T19:47:52Z
2012-06-13T19:47:52Z
2009
 
Identifier Дробот, В. І. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2009. - Вип. 36, Т. 1. - С. 111-114.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1414
 
Language uk_UK