Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб
Качество муки перед замешиванием можно улучшить разными способами The quality of flour before mixing can be improved in various ways |
|
Creator |
Білик, О. А.
Билык, Е. А. Bilyk, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Петришин, Н. З. Петришин, Н. З. Petryshyn, N. |
|
Subject |
суха пшенична клейковина
сухая пшеничная клейковина dry wheat gluten модифікований крохмаль дріжджі лецетин вітаміни клейковина якість хлібобулочних виробів модифицированный крахмал дрожжи лецитин витамины клейковина качество хлебобулочных изделий modified starch yeast lecithin vitamins gluten quality baked goods |
|
Description |
Наведено доцільність застосування сухої пшеничної клейковини, модифікованих крохмалів, дріжджів спеціалізованих заводів, лецетину, вітамінів у покращання якості хлібобулочних виробів.
Приведены целесообразности применения сухой пшеничной клейковины, модифицированных крахмалов, дрожжей специализированных заводов, лецитина, витаминов в улучшение качества хлебобулочных изделий. An expediency of dry wheat gluten, modified starches, yeast specialized factories, lecithin, vitamins to improve the quality of bakery products. |
|
Date |
2012-06-26T07:18:39Z
2012-06-26T07:18:39Z 2006 |
|
Identifier |
Дробот, В. Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб / В. Дробот, Н. Петришин, О. Білик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 1 (14). – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1835 |
|
Language |
uk_UK
|
|