Запис Детальніше

Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб
Качество муки перед замешиванием можно улучшить разными способами
The quality of flour before mixing can be improved in various ways
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Петришин, Н. З.
Петришин, Н. З.
Petryshyn, N.
 
Subject суха пшенична клейковина
сухая пшеничная клейковина
dry wheat gluten
модифікований крохмаль
дріжджі
лецетин
вітаміни
клейковина
якість хлібобулочних виробів
модифицированный крахмал
дрожжи
лецитин
витамины
клейковина
качество хлебобулочных изделий
modified starch
yeast
lecithin
vitamins
gluten
quality baked goods
 
Description Наведено доцільність застосування сухої пшеничної клейковини, модифікованих крохмалів, дріжджів спеціалізованих заводів, лецетину, вітамінів у покращання якості хлібобулочних виробів.
Приведены целесообразности применения сухой пшеничной клейковины, модифицированных крахмалов, дрожжей специализированных заводов, лецитина, витаминов в улучшение качества хлебобулочных изделий.
An expediency of dry wheat gluten, modified starches, yeast specialized factories, lecithin, vitamins to improve the quality of bakery products.
 
Date 2012-06-26T07:18:39Z
2012-06-26T07:18:39Z
2006
 
Identifier Дробот, В. Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб / В. Дробот, Н. Петришин, О. Білик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 1 (14). – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1835
 
Language uk_UK