Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок
Качественные показатели мяты как нетрадиционного сырья для производства кормовых добавок Mint's qualitative adjectives as non-traditional raw materials for production of fodder additives |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Євтушенко, О. О. Евтушенко, О. А. Yevtushenko, O. Почеп, В. А. Почеп, В. А. Pochep, V. |
|
Subject |
хімічний склад
химический состав chemical composition нетрадиційна сировина сушіння ефіроолійні культури м’ята амінокислотний склад нетрадиционное сырьё сушка эфиромасличные культуры мята аминокислотный состав non-traditional raw materials drying ethereality crops mint amino acid composition |
|
Description |
В статті наведено інформацію про термін «нетрадиційна сировина». Досліджено вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники. В статті є результати щодо її хімічного та амінокислотного складу та їх аналіз. Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. В статье наведена информация о термине «нетрадиционное сырьё». Исследовано влияние сушки мяты как нетрадиционного сырья на её качественные показатели. В статье есть результаты по её химическому и аминокислотному составу и их анализ. Использование эфиромасличных растений может улучшить качество продукции животного происхождения. In the article was produced information about term «non-traditional raw materials». It was researched influence mint's drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives. In the article was directed at its results of chemical and amino acid composition and its analysis. Application of ethereality crops may improve quality of animal production.
|
|
Date |
2013-01-25T14:10:50Z
2013-01-25T14:10:50Z 2007 |
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Зберігання і переробка зерна. – 2007. - № 12. – С. 50–51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5625 |
|
Language |
uk_UK
|
|