Запис Детальніше

Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок
Качественные показатели мяты как нетрадиционного сырья для производства кормовых добавок
Mint's qualitative adjectives as non-traditional raw materials for production of fodder additives
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Євтушенко, О. О.
Евтушенко, О. А.
Yevtushenko, O.
Почеп, В. А.
Почеп, В. А.
Pochep, V.
 
Subject хімічний склад
химический состав
chemical composition
нетрадиційна сировина
сушіння
ефіроолійні культури
м’ята
амінокислотний склад
нетрадиционное сырьё
сушка
эфиромасличные культуры
мята
аминокислотный состав
non-traditional raw materials
drying
ethereality crops
mint
amino acid composition
 
Description В статті наведено інформацію про термін «нетрадиційна сировина». Досліджено вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники. В статті є результати щодо її хімічного та амінокислотного складу та їх аналіз. Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. В статье наведена информация о термине «нетрадиционное сырьё». Исследовано влияние сушки мяты как нетрадиционного сырья на её качественные показатели. В статье есть результаты по её химическому и аминокислотному составу и их анализ. Использование эфиромасличных растений может улучшить качество продукции животного происхождения. In the article was produced information about term «non-traditional raw materials». It was researched influence mint's drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives. In the article was directed at its results of chemical and amino acid composition and its analysis. Application of ethereality crops may improve quality of animal production.
 
Date 2013-01-25T14:10:50Z
2013-01-25T14:10:50Z
2007
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Зберігання і переробка зерна. – 2007. - № 12. – С. 50–51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5625
 
Language uk_UK