Як достовірно розрахувати коефіцієнт внутрішнього перенесення вологи в кукурудзяних зародках
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Як достовірно розрахувати коефіцієнт внутрішнього перенесення вологи в кукурудзяних зародках
Как достоверно рассчитать коэффициент внутреннего переноса влаги в кукурузных зародышах How one can reliably determine the coefficient of internal water transfer in corn germs |
|
Creator |
Луцик, Ю. П.
Король, А. М. Вербицький, Б. І. Шаран, А. В. Луцик, Ю. П. Король, А. Н. Вербицкий, Б. И. Шаран, А. В. Lutsyk, Y. Korol, A. Verbitsky, B. Sharan, A. |
|
Subject |
кукурудзяні зародки
коефіцієнти ефузії термоефузії кукурузные зародыши коэффициенты эффузии термической эффузии сorn germ coefficients of effusion thermoeffusion |
|
Description |
В статті наведені визначені для кукурудзяних зародків коефіцієнти ефузії і термічної ефузії в залежності від вмісту вологи. Коефіцієнти ефузії мають найбільші значення 1,5 10-11 м2/с при вологовмістах до 10% і залишаються сталими до вологовмісту 30%. Коефіцієнти термічної ефузії зростають при підвищенні температури. В статье приведены определенные для кукурузных зародышей коэффициенты эффузии и термической эффузии в зависимости от влагосодержания. Коэффициенты эффузии имеют наибольшие значения 1,5 10-11 м2/с при влагосодержании до 10% и остаються постоянными до влагосодержания 30%. Коэффициенты термической эффузии возрастают при повышении температуры. Determined for corn germs the coefficients of effusion and thermal effusion depended on water contents are presented in the paper. Coefficent of effusion has the maximal value 1,5 10-11 m2/s for water contents 10% and remained constant up to water contents 30%. Coefficient of thermal effusion increases at the rise of temperature. |
|
Date |
2013-04-22T14:01:39Z
2013-04-22T14:01:39Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Як достовірно розрахувати коефіцієнт внутрішнього перенесення вологи в кукурудзяних зародках / Ю. П. Луцик, А. М. Король, Б. І. Вербицький, А. В. Шаран // Зерно і хліб. - 2002. - № 4. - С. 87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7593 |
|
Language |
other
|
|