Запис Детальніше

Innovative breakthrough in the restaurant industry

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Innovative breakthrough in the restaurant industry
Інноваційний прорив у ресторанному господарстві
Инновационный прорыв в ресторанном хозяйстве
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Дудкіна, О. О.
Дудкина, Е. А.
Dudkina, O.
 
Subject molecular cooking
молекулярна кулінарія
молекулярная кулинария
foodstuff
продукти харчування
продукты питания
molecular technology
молекулярні технології
молекулярные технологии
modern perception of dishes
сучасне сприйняття страви
современное восприятие блюда
food chemistry
харчова хімія
пищевая химия
 
Description The paper deals with molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. У роботі описується молекулярна гастрономія, яка дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. В работе описывается молекулярная гастрономия, которая позволяет предать традиционным блюдам и кулинарным изделиям необычного внешнего вида без изменения их пищевой и биологической ценности.
 
Date 2013-09-13T07:34:08Z
2013-09-13T07:34:08Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Arpul, O. V. Innovative breakthrough in the restaurant industry/ O. V. Arpul, O. O.Dudkina // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 198.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9672
 
Language en