Innovative breakthrough in the restaurant industry
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Innovative breakthrough in the restaurant industry
Інноваційний прорив у ресторанному господарстві Инновационный прорыв в ресторанном хозяйстве |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Дудкіна, О. О. Дудкина, Е. А. Dudkina, O. |
|
Subject |
molecular cooking
молекулярна кулінарія молекулярная кулинария foodstuff продукти харчування продукты питания molecular technology молекулярні технології молекулярные технологии modern perception of dishes сучасне сприйняття страви современное восприятие блюда food chemistry харчова хімія пищевая химия |
|
Description |
The paper deals with molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. У роботі описується молекулярна гастрономія, яка дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. В работе описывается молекулярная гастрономия, которая позволяет предать традиционным блюдам и кулинарным изделиям необычного внешнего вида без изменения их пищевой и биологической ценности.
|
|
Date |
2013-09-13T07:34:08Z
2013-09-13T07:34:08Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Arpul, O. V. Innovative breakthrough in the restaurant industry/ O. V. Arpul, O. O.Dudkina // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 198.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9672 |
|
Language |
en
|
|