Запис Детальніше

Термодинамічна поведінка крохмалів, оброблених при різних температурах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Термодинамічна поведінка крохмалів, оброблених при різних температурах
Термодинамическое поведение крахмалов обработанных при различных температурах
Thermodynamic behavior of starches treated at different temperatures
 
Creator Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
 
Subject крохмаль
диференційна скануюча калориметрія
термодинамічні параметри
крахмал
дифференциальная сканирующая калориметрия
термодинамические параметры
starch
differential scanning calorimetry
thermodynamic parameters
 
Description Вивчено енергетичні зміни у структурі крохмалів, оброблених при різних температурах. Розраховано термодинамічні параметри та кількість кристалогідратної води для кожного зразка крохмалю.Изучены энергетические изменения в структуре крахмалов, обработанных при различных температурах. Рассчитаны термодинамические параметры и количество кристаллогидратной воды для каждого образца крахмала.Study of the energy changes in the structure of starches treated at different temperatures. Сalculated the thermodynamic parameters and unfrozen water contents for each sample starch.
 
Date 2013-09-13T07:29:03Z
2013-09-13T07:29:03Z
2011
 
Identifier Мельник, О. П. Термодинамічна поведінка крохмалів, оброблених при різних температурах / О. П. Мельник, В. В. Манк : Міжнародна наукова конференція в рамках Міжнародного року хімії, заявленого Генеральною Асамблеєю ООН «Химическая термодинамика и кинетика». – Донецьк, 2011. – С. 92-93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9671
 
Language other