Запис Детальніше

Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв
Особенности поведения суспензий природных полисахаридов в технологических процессах пищевых производств
Features of the behavior of suspensions of natural polysaccharides in food production processes
 
Creator Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Бахмач, В. О.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Бахмач, В. А.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
Bakhmach, V.
 
Subject полісахариди
дифрактограми
в'язкість
полисахариды
структурные преобразования
дифрактограммы
вязкость
polysaccharides
structural changes
diffraction
viscosity
структурні перетворення
 
Description Методами реології та рентгенофазового аналізу проведено дослідження структурних перетворень макромолекул полісахаридів при підвищених температурах у водному середовищі. Отримані результати досліджень необхідні для цілеспрямованого застосування природних полісахаридів у різних стадіях процесу виробництва харчових продуктів.Методами реологии и рентгенофазового анализа проведено исследование структурных преобразований макромолекул полисахаридов при повышенных температурах в водной среде. Полученные результаты исследований необходимы для целенаправленного применения природных полисахаридов в различных стадиях процесса производства пищевых продуктов.Rheology techniques and X-ray diffraction study carried out structural reforms macromolecular polysaccharides at elevated temperatures in an aqueous medium. Results of the research are needed for the targeted application of natural polysaccharides in various stages of the food production process
 
Date 2013-09-13T07:03:28Z
2013-09-13T07:03:28Z
2013
 
Identifier Мельник, О. П. Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв / О. П. Мельник, В. В. Манк, В. О. Бахмач : IX междун. конф. «Стратегия качества в промышленности и образовании». – Варна, 2013. – C. 124-125.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9666
 
Language other