Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв
Особенности поведения суспензий природных полисахаридов в технологических процессах пищевых производств Features of the behavior of suspensions of natural polysaccharides in food production processes |
|
Creator |
Мельник, О. П.
Манк, В. В. Бахмач, В. О. Мельник, О. П. Манк, В. В. Бахмач, В. А. Melnyk, O. P. Mank, V. Bakhmach, V. |
|
Subject |
полісахариди
дифрактограми в'язкість полисахариды структурные преобразования дифрактограммы вязкость polysaccharides structural changes diffraction viscosity структурні перетворення |
|
Description |
Методами реології та рентгенофазового аналізу проведено дослідження структурних перетворень макромолекул полісахаридів при підвищених температурах у водному середовищі. Отримані результати досліджень необхідні для цілеспрямованого застосування природних полісахаридів у різних стадіях процесу виробництва харчових продуктів.Методами реологии и рентгенофазового анализа проведено исследование структурных преобразований макромолекул полисахаридов при повышенных температурах в водной среде. Полученные результаты исследований необходимы для целенаправленного применения природных полисахаридов в различных стадиях процесса производства пищевых продуктов.Rheology techniques and X-ray diffraction study carried out structural reforms macromolecular polysaccharides at elevated temperatures in an aqueous medium. Results of the research are needed for the targeted application of natural polysaccharides in various stages of the food production process
|
|
Date |
2013-09-13T07:03:28Z
2013-09-13T07:03:28Z 2013 |
|
Identifier |
Мельник, О. П. Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв / О. П. Мельник, В. В. Манк, В. О. Бахмач : IX междун. конф. «Стратегия качества в промышленности и образовании». – Варна, 2013. – C. 124-125.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9666 |
|
Language |
other
|
|