Запис Детальніше

Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
The study of different forms of water in food capillary-porous systems
Исследование различных форм воды в пищевых капиллярно-пористых системах
 
Creator Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Ковалевська, Є. І.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Ковалевская, Е. И.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
Kovalevska, E.
 
Subject гідроколоїди
ізотерми адсорбції-десорбції
енергія хімічного зв'язку води
гидроколлоиды
изотермы адсорбции-десорбции
енергия химической связи воды
hydrocolloids
adsorption-desorption isotherms
chemical bond energy of water
 
Description Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення.Исследована скорость обезвоживания различных пищевых объектов (гидроколлоидов) для углубленного изучения природы процесса гелеобразования.Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.
 
Date 2013-09-13T07:13:59Z
2013-09-13T07:13:59Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Мельник, О. П. Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах / О. П. Мельник, В. В. Манк, Є. І. Ковалевська : Х Всеукр. конф. студентів та аспірантів «Сучасні проблеми хімії». –Київ, 2009. – С. 122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9668
 
Language other