Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
The study of different forms of water in food capillary-porous systems Исследование различных форм воды в пищевых капиллярно-пористых системах |
|
Creator |
Мельник, О. П.
Манк, В. В. Ковалевська, Є. І. Мельник, О. П. Манк, В. В. Ковалевская, Е. И. Melnyk, O. P. Mank, V. Kovalevska, E. |
|
Subject |
гідроколоїди
ізотерми адсорбції-десорбції енергія хімічного зв'язку води гидроколлоиды изотермы адсорбции-десорбции енергия химической связи воды hydrocolloids adsorption-desorption isotherms chemical bond energy of water |
|
Description |
Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення.Исследована скорость обезвоживания различных пищевых объектов (гидроколлоидов) для углубленного изучения природы процесса гелеобразования.Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.
|
|
Date |
2013-09-13T07:13:59Z
2013-09-13T07:13:59Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мельник, О. П. Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах / О. П. Мельник, В. В. Манк, Є. І. Ковалевська : Х Всеукр. конф. студентів та аспірантів «Сучасні проблеми хімії». –Київ, 2009. – С. 122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9668 |
|
Language |
other
|
|