Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв
Влияние размеров наночастиц эмульсий на качество напитков Effect of nanoparticle size on the quality of beverage emulsions |
|
Creator |
Луговська, О. А.
Луговская, О. А. Lugovska, O. Сидор, В. М. Сидор, В. М. Sidor, V. |
|
Subject |
напої
наночастини емульсії напитки наночастицы эмульсии drinks nanoparticles emulsions |
|
Description |
Метою роботи було дослідження впливу розмірів часток на стабільність емульсій в процесі зберігання і використанні у виробництві напоїв і їх стійкості протягом 180 діб. Целью работы было исследование влияния размеров частиц на стабильность эмульсий в процессе хранения и использования в производстве напитков и их устойчивости в течение 180 суток. The aim was to study the influence of particle size on the stability of emulsions during storage and use in the production of beverages and their stability within 180 days. |
|
Date |
2013-09-13T09:07:09Z
2013-09-13T09:07:09Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Луговська, О. А. Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013 р. — Ч. 1. – С. 120-121.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676 |
|
Language |
other
|
|