Запис Детальніше

Гістологічна характеристика репаративного остеогенезу великогомілкових кісток за умов загальної дегідратації організму

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гістологічна характеристика репаративного остеогенезу великогомілкових кісток за умов загальної дегідратації організму
 
Creator Масленко, А.О.
 
Subject репаративний остеогенез
репаративный остеогенез
reparative osteogenesis
дегідратація
дегидратация
dehydration
 
Description Дані, оприлюднені на XІV з'їзді ортопедів-травматологів України, вражають: щороку в Україні травмується до 2 млн. дорослих і понад 300 тис. дітей. Щорічно в Україні через травмування інвалідами стають понад 20 тис. потерпілих, причому 89% з них - люди працездатного віку, що призводить до зниження трудового потенціалу держави та додаткових витрат на пенсійне забезпечення, лікування та реабілітацію інвалідів. Результатом цього стала необхідність розроблення нових експериментально-теоретичних підходів до проблеми регенерації кістки, які передбачають з'ясування біологічних механізмів, що лежать в основі остеорепарації та факторів, які керують нею.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-09-16T11:33:02Z
2013-09-16T11:33:02Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Масленко, А.О. Гістологічна характеристика репаративного остеогенезу великогомілкових кісток за умов загальної дегідратації організму [Текст] / А.О. Масленко ; Наук. кер. В.І. Бумейстер // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 10-12 квітня 2013 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. — Суми : СумДУ, 2013. — С. 33.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32018
 
Language uk