Запис Детальніше

Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів
Как улучшить потребительские свойства хлебобулочных изделий
How to improve consumer properties of bakery products
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject борошно
мука
flour
суха клейковина
ферментні препарати
дріжджі
інтенсивне замішування
цукрозамінники
мікроелементи
сухая клейковина
ферментные препараты
дрожжи
интенсивный замес
сахарозаменители
микроэлементы
dry gluten
enzymatic additives
yeast
intensive kneading
sweeteners
microelements
 
Description Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
Освещенны научные разработки по улучшению качества изделий из муки сниженного качества, внедрению инновационных технологий в отрасль, использованию нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий .
The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food Ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.
 
Date 2012-06-10T12:32:10Z
2012-06-10T12:32:10Z
2008
 
Identifier Дробот, В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 11-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1278
 
Language uk_UK