Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів
Как улучшить потребительские свойства хлебобулочных изделий How to improve consumer properties of bakery products |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
борошно
мука flour суха клейковина ферментні препарати дріжджі інтенсивне замішування цукрозамінники мікроелементи сухая клейковина ферментные препараты дрожжи интенсивный замес сахарозаменители микроэлементы dry gluten enzymatic additives yeast intensive kneading sweeteners microelements |
|
Description |
Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
Освещенны научные разработки по улучшению качества изделий из муки сниженного качества, внедрению инновационных технологий в отрасль, использованию нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий . The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food Ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown. |
|
Date |
2012-06-10T12:32:10Z
2012-06-10T12:32:10Z 2008 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 11-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1278 |
|
Language |
uk_UK
|
|