Совершенствование технологий кондитерских изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Совершенствование технологий кондитерских изделий
Improving technology confectionery Вдосконалення технологій кондитерських виробів |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Залевська, Н. О. Залевская, Н. А. Zalevska, N. Дорошенко, В. А. Дорошенко, В. А. Doroshenko, V. Кишко, С. А. Кишко, С. А. Kishko, S. Гуреєва, В. С. Гуреева, В. С. Gureeva, V. |
|
Subject |
емульгатори
эмульгаторы еmulsifiers стабилизаторы стабілізатори stabilizers комплексные смеси комплексні суміші complex mixtures ПАВ ПАР of surfactants |
|
Description |
Досліджували вплив комплексних стабілізаційних систем з певними функціонально-технологічними властивостями. Встановили оптимальні дозування і рекомендували певні суміші для різних видів кондитерських виробів. Исследовали влияние комплексных стабилизационных систем с определенными функционально-технологическими свойствами. Установили оптимальные дозировки и рекомендовали определенные смеси для разных видов кондитерских изделий. We investigated the effect of stabilization of complex systems, including surfactants with specific functional and technological properties. Established the optimal dose and recommended that certain mixtures of different types of confectionery.
|
|
Date |
2013-07-11T12:19:44Z
2013-07-11T12:19:44Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкина, В. И. Совершенствование технологий кондитерских изделий / В. И. Оболкина, Н. О. Залевская, В. А. Дорошенко, С. А. Кишко, В. С. Гуреева // Продукты & ингредиенты. – 2008. – № 6. – С. 26 – 38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9082 |
|
Language |
other
|
|