Запис Детальніше

Совершенствование технологий кондитерских изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Совершенствование технологий кондитерских изделий
Improving technology confectionery
Вдосконалення технологій кондитерських виробів
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Залевська, Н. О.
Залевская, Н. А.
Zalevska, N.
Дорошенко, В. А.
Дорошенко, В. А.
Doroshenko, V.
Кишко, С. А.
Кишко, С. А.
Kishko, S.
Гуреєва, В. С.
Гуреева, В. С.
Gureeva, V.
 
Subject емульгатори
эмульгаторы
еmulsifiers
стабилизаторы
стабілізатори
stabilizers
комплексные смеси
комплексні суміші
complex mixtures
ПАВ
ПАР
of surfactants
 
Description Досліджували вплив комплексних стабілізаційних систем з певними функціонально-технологічними властивостями. Встановили оптимальні дозування і рекомендували певні суміші для різних видів кондитерських виробів. Исследовали влияние комплексных стабилизационных систем с определенными функционально-технологическими свойствами. Установили оптимальные дозировки и рекомендовали определенные смеси для разных видов кондитерских изделий. We investigated the effect of stabilization of complex systems, including surfactants with specific functional and technological properties. Established the optimal dose and recommended that certain mixtures of different types of confectionery.
 
Date 2013-07-11T12:19:44Z
2013-07-11T12:19:44Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Оболкина, В. И. Совершенствование технологий кондитерских изделий / В. И. Оболкина, Н. О. Залевская, В. А. Дорошенко, С. А. Кишко, В. С. Гуреева // Продукты & ингредиенты. – 2008. – № 6. – С. 26 – 38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9082
 
Language other