Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці
Усовершенствование методик определения цветности и мутности крохмальных гидролизатов из пшеницы Improving techniques of colour control and turbidity of wheat starch hydrolysates |
|
Creator |
Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А. Bashta (Sheremet), A. Лагода, В. А. Лагода, В. А. Lagoda, V. Костенко, Є. Є. Костенко, Е. Е. Kostenko, E. Чернявська, Л. І. Чернявская, Л. И. Chernyavska, L. |
|
Subject |
забарвленість
каламутність гідролізат спектри світлопоглинання оптична густина барвні речовини фільтрування спектрофотометр цветность мутность гидролизат спектры светопоглощения оптическая плотность красящие вещества фильтрование спектрофотометр color turbidity hydrolyzate the spectra of light absorption optical density coloring substances filtration spectrophotometer |
|
Description |
На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра.На основе проведенных исследований предложены усовершенствованные методики определения цветности и мутности гидролизатов пшеницы с использованием спектрофотометра.Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.
|
|
Date |
2013-09-16T06:49:12Z
2013-09-16T06:49:12Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шеремет, А. О. Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці / А. О. Шеремет, В. А. Лагода, Є. Є. Костенко, Л. І. Чернявська // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 84–88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9686 |
|
Language |
other
|
|