Запис Детальніше

Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці
Усовершенствование методик определения цветности и мутности крохмальных гидролизатов из пшеницы
Improving techniques of colour control and turbidity of wheat starch hydrolysates
 
Creator Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А.
Bashta (Sheremet), A.
Лагода, В. А.
Лагода, В. А.
Lagoda, V.
Костенко, Є. Є.
Костенко, Е. Е.
Kostenko, E.
Чернявська, Л. І.
Чернявская, Л. И.
Chernyavska, L.
 
Subject забарвленість
каламутність
гідролізат
спектри світлопоглинання
оптична густина
барвні речовини
фільтрування
спектрофотометр
цветность
мутность
гидролизат
спектры светопоглощения
оптическая плотность
красящие вещества
фильтрование
спектрофотометр
color
turbidity
hydrolyzate
the spectra of light absorption
optical density
coloring substances
filtration
spectrophotometer
 
Description На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра.На основе проведенных исследований предложены усовершенствованные методики определения цветности и мутности гидролизатов пшеницы с использованием спектрофотометра.Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.
 
Date 2013-09-16T06:49:12Z
2013-09-16T06:49:12Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Шеремет, А. О. Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці / А. О. Шеремет, В. А. Лагода, Є. Є. Костенко, Л. І. Чернявська // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 84–88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9686
 
Language other