Застосування різних способів теплової обробки овочів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування різних способів теплової обробки овочів
Применение различных способов тепловой обработки овощей Application of different methods of heat treatment of vegetables |
|
Creator |
Задорожня, О. С.
Задорожная, Е. С. Zadorozhnia, O. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
овочі
овощи vegetables способи приготування способы приготовления cooking techniques асортимент страв ассортимент блюд range of dishes |
|
Description |
У тезах охарактеризовані традиційні та нетрадиційні способи приготування овочів. Показані їх переваги та недоліки. В тезисах охарактеризованы традиционные и нетрадиционные способы приготовления овощей. Показаны их преимущества и недостатки. The theses characterized traditional and non-traditional ways of cooking vegetables. Showing their advantages and disadvantages.
|
|
Date |
2013-09-16T06:50:39Z
2013-09-16T06:50:39Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Задорожня, О. С. Застосування різних способів теплової обробки овочів / О. С. Задорожня, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». – К.: НУХТ, 2012. – С. 140-141.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9687 |
|
Language |
uk_UK
|
|