Запис Детальніше

Застосування різних способів теплової обробки овочів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування різних способів теплової обробки овочів
Применение различных способов тепловой обработки овощей
Application of different methods of heat treatment of vegetables
 
Creator Задорожня, О. С.
Задорожная, Е. С.
Zadorozhnia, O.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject овочі
овощи
vegetables
способи приготування
способы приготовления
cooking techniques
асортимент страв
ассортимент блюд
range of dishes
 
Description У тезах охарактеризовані традиційні та нетрадиційні способи приготування овочів. Показані їх переваги та недоліки. В тезисах охарактеризованы традиционные и нетрадиционные способы приготовления овощей. Показаны их преимущества и недостатки. The theses characterized traditional and non-traditional ways of cooking vegetables. Showing their advantages and disadvantages.
 
Date 2013-09-16T06:50:39Z
2013-09-16T06:50:39Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Задорожня, О. С. Застосування різних способів теплової обробки овочів / О. С. Задорожня, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». – К.: НУХТ, 2012. – С. 140-141.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9687
 
Language uk_UK