Запис Детальніше

Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці
Физико-химические свойства гидролизата, полученного из пшеницы
Physico-chemical properties of the hydrolyzate obtained from wheat
 
Creator Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А.
Bashta (Sheremet), A.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Лагода, В. А.
Лагода, В. А.
Lagoda, V.
 
Subject гідролізат
фізико-хімічні і фільтраційні властивості
гранулометричний склад
гідрофільність
електрокінетичний потенціал
швидкість фільтрування
гидролизат
физико-химические и фильтрационные свойства
гранулометрический состав
гидрофильность
электрокинетический потенциал
скорость фильтрования
hydrolyzate
physicochemical and filtration properties
granulometric composition
hydrophilicity
electrokinetic potential
filtration rate
 
Description Досліджено фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним гідролізом, а також проведено аналіз їх взаємозв'язку з його фільтрувальними властивостями.Исследованы физико-химические свойства гидролизата, полученного из пшеницы ферментативным гидролизом, а также проведен анализ их взаимосвязи с его фильтрующими свойствами.Researched physico-chemical properties of the hydrolyzate obtained from enzymatic hydrolysis of wheat, and analyzed their relationship with its filtering properties.
 
Date 2013-09-16T07:04:11Z
2013-09-16T07:04:11Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Башта, А. О. Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці / А. О. Башта, В. В. Манк, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 29–33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9692
 
Language other