Запис Детальніше

Using of white food lupin products in technology of functional bakery products

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Using of white food lupin products in technology of functional bakery products
Використання продуктів перероблення білого харчового люпину в технології функціональних хлібобулочних виробів
Использование продуктов переработки белого пищевого люпина в технологии функциональных хлебобулочных изделий
 
Creator Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Павлюченко, О. С.
Павлюченко, Е. С.
Pavliuchenko, O.
Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А.
Sharan, L.
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
 
Subject white food lupine
білий харчовий люпин
белый пищевой люпин
nutritional value
харчова цінність
пищевая ценность
biological value
біологічна цінність
биологическая ценность
bakery products
хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
functional food products
функціональні харчові продукти
функциональные пищевые продукты
 
Description The expediency and the possibility of using protein plant raw material in technology of functional bakery products have been proven. The results of studying white food lupine products influence on nutritional and biological value of bakery products have been presented.Доведено доцільність і можливість використання білка рослинного походження в технології функціональних хлібобулочних виробів. Представлено результати дослідження впливу білого харчового люпину на харчову та біологічну цінність хлібобулочних виробів.Доказана целесообразность и возможность использования белка растительного происхождения в технологии функциональных хлебобулочных изделий. Представлены результаты исследования влияния белого пищевого люпина на пищевую и биологическую ценность хлебобулочных изделий.
 
Date 2013-09-16T07:29:49Z
2013-09-16T07:29:49Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Arseneva, L. Using of white food lupin products in technology of functional bakery products / L. Arseneva, V. Dotsenko, N. Bondar, E. Pavlyuchenko, L. Sharan, E. Usatyuk // Nauka I Studia. – 2013. – № 17 (85). – P. 66-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9696
 
Language en