Using of white food lupin products in technology of functional bakery products
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Using of white food lupin products in technology of functional bakery products
Використання продуктів перероблення білого харчового люпину в технології функціональних хлібобулочних виробів Использование продуктов переработки белого пищевого люпина в технологии функциональных хлебобулочных изделий |
|
Creator |
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Павлюченко, О. С. Павлюченко, Е. С. Pavliuchenko, O. Шаран, Л. О. Шаран, Л. А. Sharan, L. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. |
|
Subject |
white food lupine
білий харчовий люпин белый пищевой люпин nutritional value харчова цінність пищевая ценность biological value біологічна цінність биологическая ценность bakery products хлібобулочні вироби хлебобулочные изделия functional food products функціональні харчові продукти функциональные пищевые продукты |
|
Description |
The expediency and the possibility of using protein plant raw material in technology of functional bakery products have been proven. The results of studying white food lupine products influence on nutritional and biological value of bakery products have been presented.Доведено доцільність і можливість використання білка рослинного походження в технології функціональних хлібобулочних виробів. Представлено результати дослідження впливу білого харчового люпину на харчову та біологічну цінність хлібобулочних виробів.Доказана целесообразность и возможность использования белка растительного происхождения в технологии функциональных хлебобулочных изделий. Представлены результаты исследования влияния белого пищевого люпина на пищевую и биологическую ценность хлебобулочных изделий.
|
|
Date |
2013-09-16T07:29:49Z
2013-09-16T07:29:49Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Arseneva, L. Using of white food lupin products in technology of functional bakery products / L. Arseneva, V. Dotsenko, N. Bondar, E. Pavlyuchenko, L. Sharan, E. Usatyuk // Nauka I Studia. – 2013. – № 17 (85). – P. 66-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9696 |
|
Language |
en
|
|