Влияние размера частиц на стабильность и качество эмульсионных пищевых продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние размера частиц на стабильность и качество эмульсионных пищевых продуктов
Вплив розміру частинок на стабільність і якість емульсійних харчових продуктів Effect of particle size on the emulsion stability and quality of food |
|
Creator |
Луговская, О. А.
Луговська, О. А. Lugovska, O. Карповец, П. М. Карповець, П. М. Karpovets, P. Григорьева, Л. И. Григор'єва, Л. І. Grigorieva, L. |
|
Subject |
качество
эмульсионные пищевые продукты хранение пищевых продуктов зберігання харчових продуктів якість емульсійні харчові продукти food storage quality emulsion foods |
|
Description |
Целью работы было исследование влияния размеров частиц на стабильность и качество эмульсий в процессе хранения, и использовании в готовом продукте на протяжении 180 суток. Метою роботи було дослідження впливу розмірів часток на стабільність і якість емульсій в процесі зберігання, і використанні в готовому продукті протягом 180 діб. The aim was to study the influence of the particle size stability and emulsion quality during storage and use of the finished product over 180 days.
|
|
Date |
2013-09-16T07:21:33Z
2013-09-16T07:21:33Z 2013 |
|
Identifier |
Луговская, О. А. Влияние размера частиц на стабильность и качество эмульсионных пищевых продуктов / О. А. Луговская, П. М. Карповец, Л. И. Григорьева // Экспертиза, оценка качества, подлинности и безопасности пищевых продуктов : сб. материалов. – 2013 – С. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9693 |
|
Language |
other
|
|