Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення
Разработка безалкогольного напитка оздоровительного назначения The development of non-alcoholic beverage health purpose |
|
Creator |
Гойко, І. Ю.
Гойко, И. Ю. Goiko, I. Стеценко, Н. О. Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. Шнайдер, Н. В. Шнайдер, Н. В. Shnayder, N. |
|
Subject |
екстракт
лікарська сировина волоський горіх вітамін С фенольні сполуки функціональний продукт экстракт лекарственное сырье грецкий орех витамин С фенольные соединения функциональный продукт extract medicinal raw materials walnut vitamin C phenolic compounds functional product |
|
Description |
Обгрунтовано доцільність використання лікарської сировини: буркуна лікарського, деревію звичайного, м'яти перцевої, кардамону, плодів шипшини, волоського горіху молочно-воскової стиглості для виробництва безалкогольного напою оздоровчого призначення, визначено параметри процесу екстракції рослинної сировини та встановлено співвідношення сировина:екстрагент, яке складає 1:10. Обоснована целесообразность использования лекарственного сырья: донника лекарственного, тысячелистника обыкновенного, мяты перечной, кардамона, плодов шиповника, грецкого ореха молочно-восковой спелости для производства безалкогольного напитка оздоровительного назначения, определены параметры процесса экстракции растительного сырья и установлено соотношение сырье: экстрагент, составляющее 1:10. The use of such medicinal plants: medicinal clover, yarrow, peppermint, cardamom, rose hips, walnut milk ripeness was expedience to produce soft drink recreational purposes, the parameters of the extraction process plant material and has a ratio of raw material: extractant which is 1:10.
|
|
Date |
2013-09-17T08:05:24Z
2013-09-17T08:05:24Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гойко, І. Ю. Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення / І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко, Н. В. Шнайдер // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3 (20). - С. 75-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9716 |
|
Language |
uk_UK
|
|