Запис Детальніше

Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення
Разработка безалкогольного напитка оздоровительного назначения
The development of non-alcoholic beverage health purpose
 
Creator Гойко, І. Ю.
Гойко, И. Ю.
Goiko, I.
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Stetsenko, N.
Шнайдер, Н. В.
Шнайдер, Н. В.
Shnayder, N.
 
Subject екстракт
лікарська сировина
волоський горіх
вітамін С
фенольні сполуки
функціональний продукт
экстракт
лекарственное сырье
грецкий орех
витамин С
фенольные соединения
функциональный продукт
extract
medicinal raw materials
walnut
vitamin C
phenolic compounds
functional product
 
Description Обгрунтовано доцільність використання лікарської сировини: буркуна лікарського, деревію звичайного, м'яти перцевої, кардамону, плодів шипшини, волоського горіху молочно-воскової стиглості для виробництва безалкогольного напою оздоровчого призначення, визначено параметри процесу екстракції рослинної сировини та встановлено співвідношення сировина:екстрагент, яке складає 1:10. Обоснована целесообразность использования лекарственного сырья: донника лекарственного, тысячелистника обыкновенного, мяты перечной, кардамона, плодов шиповника, грецкого ореха молочно-восковой спелости для производства безалкогольного напитка оздоровительного назначения, определены параметры процесса экстракции растительного сырья и установлено соотношение сырье: экстрагент, составляющее 1:10. The use of such medicinal plants: medicinal clover, yarrow, peppermint, cardamom, rose hips, walnut milk ripeness was expedience to produce soft drink recreational purposes, the parameters of the extraction process plant material and has a ratio of raw material: extractant which is 1:10.
 
Date 2013-09-17T08:05:24Z
2013-09-17T08:05:24Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Гойко, І. Ю. Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення / І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко, Н. В. Шнайдер // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3 (20). - С. 75-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9716
 
Language uk_UK