Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами
Исследование процесса адсорбции полисахаридов пищевых продуктов глинистыми минералами The study of the adsorption of food polysaccharides clay minerals |
|
Creator |
Мельник, О. П.
Манк, В. В. Точкова, О. В. Мельник, О. П. Манк, В. В. Точковая, О. В. Melnyk, O. P. Mank, V. Tochkova, O. |
|
Subject |
глауконіт
яблучний сік адсорбційне очищення глауконит яблочный сок адсорбционная очистка glauconite apple juice adsorption purification |
|
Description |
Проведено дослідження очищення фруктових соків глинистим мінералом глауконітом в діапазоні температур 20-800С. На прикладі яблучного соку визначено оптимальну температуру у процесах адсорбційного очищення яблучного соку, що становить 740С. Проведено исследование очистки фруктовых соков глинистым минералом глауконитом в диапазоне температур 20-800С. На примере яблочного сока определена оптимальная температура в процессах адсорбционной очистки яблочного сока, которая составляет 740С. A study of fruit juice cleansing clay mineral glauconite in the temperature range 20-800С. For example apple juice determined optimum temperature in the process of adsorption purification of apple juice, which is 740С. |
|
Date |
2013-09-17T07:26:03Z
2013-09-17T07:26:03Z 2012 |
|
Identifier |
Мельник, О. П. Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами / О. П. Мельник, В. В. Манк, О. В. Точкова // XXV міжнародна наукова конференція «Дисперсные системы». − 2012. − Одеса. − С. 181-182.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9706 |
|
Language |
uk_UK
|
|