Запис Детальніше

Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами
Исследование процесса адсорбции полисахаридов пищевых продуктов глинистыми минералами
The study of the adsorption of food polysaccharides clay minerals
 
Creator Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Точкова, О. В.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Точковая, О. В.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
Tochkova, O.
 
Subject глауконіт
яблучний сік
адсорбційне очищення
глауконит
яблочный сок
адсорбционная очистка
glauconite
apple juice
adsorption purification
 
Description Проведено дослідження очищення фруктових соків глинистим мінералом глауконітом в діапазоні температур 20-800С. На прикладі яблучного соку визначено оптимальну температуру у процесах адсорбційного очищення яблучного соку, що становить 740С.
Проведено исследование очистки фруктовых соков глинистым минералом глауконитом в диапазоне температур 20-800С. На примере яблочного сока определена оптимальная температура в процессах адсорбционной очистки яблочного сока, которая составляет 740С.
A study of fruit juice cleansing clay mineral glauconite in the temperature range 20-800С. For example apple juice determined optimum temperature in the process of adsorption purification of apple juice, which is 740С.
 
Date 2013-09-17T07:26:03Z
2013-09-17T07:26:03Z
2012
 
Identifier Мельник, О. П. Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами / О. П. Мельник, В. В. Манк, О. В. Точкова // XXV міжнародна наукова конференція «Дисперсные системы». − 2012. − Одеса. − С. 181-182.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9706
 
Language uk_UK