Запис Детальніше

Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами
Исследование технологических параметров гидролиза лактозы молочной сыворотки с пищевыми волокнами
Investigation of process parameters hydrolysis of lactose whey dietary fiber
 
Creator Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject харчові волокна різного походження
пищевые волокна различного происхождения
dietary fibers of different origin
ферментный препарат
enzyme
гидролиз лактозы
hydrolysis of lactose
ферментований сироватковий напій
гидролиз лактозы
hydrolysis of lactose
 
Description Досліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.Исследован процесс гидролиза лактозы молочной сыворотки в присутствии растительных ингредиентов, содержащих в своем составе пищевые волокна. Уточнены параметры гидролиза: температуру, продолжительность и активную кислотность сывороточно-растительной среды для производства ферментированных сывороточных напитков.The process of whey lactose hydrolysis in the presence of herbal ingredients that contain incorporates dietary fiber. Specified parameters of hydrolysis: temperature, duration and active acidity of whey-plant environment to produce fermented whey beverages.
 
Date 2013-09-17T07:53:38Z
2013-09-17T07:53:38Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Грек, О. В. Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Продовольча індустрія АПК. – 2013. – №1. – С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9711
 
Language other