Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами
Исследование технологических параметров гидролиза лактозы молочной сыворотки с пищевыми волокнами Investigation of process parameters hydrolysis of lactose whey dietary fiber |
|
Creator |
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А. Krasulya, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
харчові волокна різного походження
пищевые волокна различного происхождения dietary fibers of different origin ферментный препарат enzyme гидролиз лактозы hydrolysis of lactose ферментований сироватковий напій гидролиз лактозы hydrolysis of lactose |
|
Description |
Досліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.Исследован процесс гидролиза лактозы молочной сыворотки в присутствии растительных ингредиентов, содержащих в своем составе пищевые волокна. Уточнены параметры гидролиза: температуру, продолжительность и активную кислотность сывороточно-растительной среды для производства ферментированных сывороточных напитков.The process of whey lactose hydrolysis in the presence of herbal ingredients that contain incorporates dietary fiber. Specified parameters of hydrolysis: temperature, duration and active acidity of whey-plant environment to produce fermented whey beverages.
|
|
Date |
2013-09-17T07:53:38Z
2013-09-17T07:53:38Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, О. В. Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Продовольча індустрія АПК. – 2013. – №1. – С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9711 |
|
Language |
other
|
|