Запис Детальніше

Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний» (Патент на винахід № 102174)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний» (Патент на винахід № 102174)
Способ производства сывороточного напитка «Квасный» (Патент на изобретение № 102174)
Method of whey drink "Kvasniy" (Patent number 102174)
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject сироватка
сыворотка
whey
напій
напиток
beverage
 
Description Спосіб виробництва сироваткового напою, який включає запарювання солоду, розмішування, охолодження з періодичним перемішуванням, очищення від осаду, внесення закваски, розмішування, бродіння, охолоджування, відстоювання та фасування, який відрізняється тим, що перед охолодженням складають суміш з сухих солоду та молочної сироватки в співвідношенні 1 : (2,1-2,5) в кількості 8-10 % від загальної маси напою, потім проводять відновлення водою при 35…45 °С з підвищенням температури до 75...80 °С. Способ производства сывороточного напитка, который включает запаривания солода, размешивания, охлаждения с периодическим перемешиванием, очистки от осадка, внесение закваски, размешивания, брожения, охлаждения, отстаивания и фасовки, отличающийся тем, что перед охлаждением составляют смесь из сухих солода и молочной сыворотки в соотношении 1: (2,1-2,5) в количестве 8-10% от общей массы напитка, затем проводят восстановление водой при 35 ... 45 ° с с повышением температуры до 75 ... 80 ° с. Method of whey drink that includes brew malt, stirring, cooling with periodic mixing, removal of sediment, making yeast, mixing, fermentation, cooling, settling and packing, wherein before cooling are a mixture of malt and dried whey in ratio of 1: (2,1-2,5) in the amount of 8.10% of the total weight of the drink, then spend restoring water at 35 ... 45 ° C with increasing temperature up to 75 ... 80 ° C
 
Date 2013-09-17T07:57:07Z
2013-09-17T07:57:07Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Пат. № 102174 Україна; МПК А 23 С 21/00. Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний» / О.В. Грек, О.О. Красуля; заявник та патентокористувач Нац. унів-т харч. техн. – № а 2012 03486; заявл. 23.03.2012; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9712
 
Language other