Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний» (Патент на винахід № 102174)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний» (Патент на винахід № 102174)
Способ производства сывороточного напитка «Квасный» (Патент на изобретение № 102174) Method of whey drink "Kvasniy" (Patent number 102174) |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
сироватка
сыворотка whey напій напиток beverage |
|
Description |
Спосіб виробництва сироваткового напою, який включає запарювання солоду, розмішування, охолодження з періодичним перемішуванням, очищення від осаду, внесення закваски, розмішування, бродіння, охолоджування, відстоювання та фасування, який відрізняється тим, що перед охолодженням складають суміш з сухих солоду та молочної сироватки в співвідношенні 1 : (2,1-2,5) в кількості 8-10 % від загальної маси напою, потім проводять відновлення водою при 35…45 °С з підвищенням температури до 75...80 °С. Способ производства сывороточного напитка, который включает запаривания солода, размешивания, охлаждения с периодическим перемешиванием, очистки от осадка, внесение закваски, размешивания, брожения, охлаждения, отстаивания и фасовки, отличающийся тем, что перед охлаждением составляют смесь из сухих солода и молочной сыворотки в соотношении 1: (2,1-2,5) в количестве 8-10% от общей массы напитка, затем проводят восстановление водой при 35 ... 45 ° с с повышением температуры до 75 ... 80 ° с. Method of whey drink that includes brew malt, stirring, cooling with periodic mixing, removal of sediment, making yeast, mixing, fermentation, cooling, settling and packing, wherein before cooling are a mixture of malt and dried whey in ratio of 1: (2,1-2,5) in the amount of 8.10% of the total weight of the drink, then spend restoring water at 35 ... 45 ° C with increasing temperature up to 75 ... 80 ° C
|
|
Date |
2013-09-17T07:57:07Z
2013-09-17T07:57:07Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. № 102174 Україна; МПК А 23 С 21/00. Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний» / О.В. Грек, О.О. Красуля; заявник та патентокористувач Нац. унів-т харч. техн. – № а 2012 03486; заявл. 23.03.2012; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9712 |
|
Language |
other
|
|