Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування
Использование современных инструментальных методов анализа для определения качества продуктов питания Use of instrumental methods of analysis for the determination of food quality |
|
Creator |
Мельник, О. П.
Манк, В. В. Мельник, О. П. Манк, В. В. Melnyk, O. P. Mank, V. |
|
Subject |
гідроколоїди
інструментальні методи якість продуктів харчування гидроколлоиды инструментальные методы качество продуктов питания hydrocolloids instrumental methods quality of food |
|
Description |
Розглянуто переваги та недоліки використання інструментальних методів аналізу для дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів. Рассмотрены преимущества и недостатки использования инструментальных методов анализа для исследования качества сырья, полуфабрикатов и готовых изделий. The advantages and disadvantages of using instrumental methods of analysis for the study of the quality of raw materials, semi-finished and finished products.
|
|
Date |
2013-09-17T07:58:28Z
2013-09-17T07:58:28Z 2009 |
|
Identifier |
Мельник, О. П. Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування / О. П. Мельник, В. В. Манк // V міжнародна конференція «Стратегия качества в промышленности и образовании». – 2009. – Варна. – С. 712-713.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9713 |
|
Language |
uk_UK
|
|