Запис Детальніше

Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування
Использование современных инструментальных методов анализа для определения качества продуктов питания
Use of instrumental methods of analysis for the determination of food quality
 
Creator Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
 
Subject гідроколоїди
інструментальні методи
якість продуктів харчування
гидроколлоиды
инструментальные методы
качество продуктов питания
hydrocolloids
instrumental methods
quality of food
 
Description Розглянуто переваги та недоліки використання інструментальних методів аналізу для дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів. Рассмотрены преимущества и недостатки использования инструментальных методов анализа для исследования качества сырья, полуфабрикатов и готовых изделий. The advantages and disadvantages of using instrumental methods of analysis for the study of the quality of raw materials, semi-finished and finished products.
 
Date 2013-09-17T07:58:28Z
2013-09-17T07:58:28Z
2009
 
Identifier Мельник, О. П. Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування / О. П. Мельник, В. В. Манк // V міжнародна конференція «Стратегия качества в промышленности и образовании». – 2009. – Варна. – С. 712-713.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9713
 
Language uk_UK