Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва
Электрофизические методы обработки мясопродуктов с целью интенсификации производства Electrophysical methods of processing meat products in order to intensify their production |
|
Creator |
Бабанов, І. Г.
Бабанов, И. Г. Babanov, I. |
|
Subject |
інфрачервоне випромінювання
сосиски без оболочки електроконтактний нагрів тени инфракрасное излучение сосиски без оболочки электроконтактный нагрев тени infrared uncoated sausages electro contact heating shade |
|
Description |
Інтенсифікація процесів теплової обробки м’ясопродуктів на основі використання електрофізичних методів і створення лінії малої потужності для виготовлення сосисок без оболонки. Интенсификация процессов тепловой обработки мясопродуктов на основе использования электрофизических методов и создание линии малой мощности для изготовления сосисок без оболочки. The intensification of the processes of heat treatment of meat products through the use of electrical methods and create a line of small capacity for making sausages without casing. |
|
Date |
2013-09-17T11:45:07Z
2013-09-17T11:45:07Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бабанов, I. Г. Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва / І. Г. Бабанов // Рибне господарство України. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 29-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9720 |
|