Запис Детальніше

Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва
Электрофизические методы обработки мясопродуктов с целью интенсификации производства
Electrophysical methods of processing meat products in order to intensify their production
 
Creator Бабанов, І. Г.
Бабанов, И. Г.
Babanov, I.
 
Subject інфрачервоне випромінювання
сосиски без оболочки
електроконтактний нагрів
тени
инфракрасное излучение
сосиски без оболочки
электроконтактный нагрев
тени
infrared
uncoated sausages
electro contact heating
shade
 
Description Інтенсифікація процесів теплової обробки м’ясопродуктів на основі використання електрофізичних методів і створення лінії малої потужності для виготовлення сосисок без оболонки.
Интенсификация процессов тепловой обработки мясопродуктов на основе использования электрофизических методов и создание линии малой мощности для изготовления сосисок без оболочки.
The intensification of the processes of heat treatment of meat products through the use of electrical methods and create a line of small capacity for making sausages without casing.
 
Date 2013-09-17T11:45:07Z
2013-09-17T11:45:07Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Бабанов, I. Г. Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва / І. Г. Бабанов // Рибне господарство України. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 29-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9720