Запис Детальніше

Дослідження механізму золь-гель переходів у водних розчинах крохмалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження механізму золь-гель переходів у водних розчинах крохмалів
Исследование механизма золь-гель переходов в водных растворах крахмалов
Study of mechanism sol-gel transition of starch in aqueous solution
 
Creator Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
 
Subject крохмаль
конформаційні переходи
водневі зв’язки
крахмал
конформационные переходы
водородные связи
starch
conformation transitions
hydrogen bonds
 
Description Методами реології та рентгенофазового аналізу проведено дослідження концентраційної та температурної поведінки суспензій кукурудзяного крохмалю. Отримані результати підтверджують новітні погляди на механізм золь–гель переходів в розчинах біополімерів.Методами реологии и рентгенофазового анализа проведены исследования концентрационного и температурного поведения суспензий кукурузного крахмала. Полученные результаты подтверждают новейшие взгляды на механизм золь–гель переходов в растворах биополимеров.Methods of rheology and X-ray diffraction analysis conducted research of concentration and temperature behavior of corn starch suspensions. These results confirm the latest views on the mechanism of sol-gel transitions in solutions of biopolymers.
 
Date 2013-09-17T12:10:03Z
2013-09-17T12:10:03Z
2010
 
Identifier Мельник О. П. Дослідження механізму золь-гель переходів у водних розчинах крохмалів / О. П. Мельник, В. В. Манк // Вопр. химии и хим.технологии. – 2010. – №2. – С. 49–52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9721
 
Language uk_UK