Дослідження механізму золь-гель переходів у водних розчинах крохмалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження механізму золь-гель переходів у водних розчинах крохмалів
Исследование механизма золь-гель переходов в водных растворах крахмалов Study of mechanism sol-gel transition of starch in aqueous solution |
|
Creator |
Мельник, О. П.
Манк, В. В. Мельник, О. П. Манк, В. В. Melnyk, O. P. Mank, V. |
|
Subject |
крохмаль
конформаційні переходи водневі зв’язки крахмал конформационные переходы водородные связи starch conformation transitions hydrogen bonds |
|
Description |
Методами реології та рентгенофазового аналізу проведено дослідження концентраційної та температурної поведінки суспензій кукурудзяного крохмалю. Отримані результати підтверджують новітні погляди на механізм золь–гель переходів в розчинах біополімерів.Методами реологии и рентгенофазового анализа проведены исследования концентрационного и температурного поведения суспензий кукурузного крахмала. Полученные результаты подтверждают новейшие взгляды на механизм золь–гель переходов в растворах биополимеров.Methods of rheology and X-ray diffraction analysis conducted research of concentration and temperature behavior of corn starch suspensions. These results confirm the latest views on the mechanism of sol-gel transitions in solutions of biopolymers.
|
|
Date |
2013-09-17T12:10:03Z
2013-09-17T12:10:03Z 2010 |
|
Identifier |
Мельник О. П. Дослідження механізму золь-гель переходів у водних розчинах крохмалів / О. П. Мельник, В. В. Манк // Вопр. химии и хим.технологии. – 2010. – №2. – С. 49–52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9721 |
|
Language |
uk_UK
|
|