Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення
Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення Prospects for the use of walnut extracts as ingredients of functional foods |
|
Creator |
Иванова, В. Д.
Гойко, И. Ю. Шнайдер, Н. С. Іванова, В. Д. Гойко, І. Ю. Шнайдер, Н. С. Ivanova, V. Goiko, I. Shnayder, N. S. |
|
Subject |
екстракт
extract экстракт |
|
Description |
Досліджено можливість використання екстрактів з плодів волоського горіху різного ступеня стиглості як джерел сполук антиоксидантної дії у технологіях напоїв профілактичного профілю. Визначено фізико-хімічні властивості екстрактів з плодів молочної, молочно-воскової та воскової стиглості, проаналізовано характер змін вмісту вітаміну С та фенольних сполук в них. Исследована возможность использования экстрактов из плодов грецкого ореха разной степени зрелости в качестве источников соединений-антиоксидантов в технологиях напитков профилактического профиля. Определены физико-химические свойства экстрактов из плодов молочной, молочно-восковой и восковой спелости, проанализирован характер изменения в них содержания витамина С и фенольных соединений. The present investigation was carried out to determine the posibility of using of the walnut extracts in different degree of ripeness as sources of antioxidant compounds and ingredients of functional drinks. The physico-chemical properties of the walnut extracts in different degree of ripeness were determined, the character of changes of vitamin C and phenolic compounds was evaluated.
|
|
Date |
2013-09-18T06:40:27Z
2013-09-18T06:40:27Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гойко, І. Ю. Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення / І. Ю. Гойко, Н. С. Шнайдер, В. Д. Іванова // Наукові праці НУХТ. – 2012. - № 43. – С. 68–71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9733 |
|
Language |
other
|
|