Запис Детальніше

Improving recipe composition and technology of bread sticks

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Improving recipe composition and technology of bread sticks
Покращення рецептурного складу і технології хлібних паличок
Улучшение рецептурного состава и технологии хлебных палочек
 
Creator Смірнова, Є. С.
Арсеньєва, Л. Ю.
Ященко, В. С.
Смирнова, Е. С.
Арсеньева, Л. Ю.
Ященко, В. С.
Smirnova, J.
Arsenieva, L.
Yashchenko, V.
 
Subject aromatic raw materials
carbohydrate composition
хлібні палички
бродильно-формуючий агрегат
хлебные палочки
бродильно-формирующий агрегат
 
Date 2013-09-18T08:20:40Z
2013-09-18T08:20:40Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Improving recipe composition and technology of bread sticks / L. Arsenieva, V. Yashchenko, J. Smirnova : Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 233.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9747
 
Language other