Improving recipe composition and technology of bread sticks
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Improving recipe composition and technology of bread sticks
Покращення рецептурного складу і технології хлібних паличок Улучшение рецептурного состава и технологии хлебных палочек |
|
Creator |
Смірнова, Є. С.
Арсеньєва, Л. Ю. Ященко, В. С. Смирнова, Е. С. Арсеньева, Л. Ю. Ященко, В. С. Smirnova, J. Arsenieva, L. Yashchenko, V. |
|
Subject |
aromatic raw materials
carbohydrate composition хлібні палички бродильно-формуючий агрегат хлебные палочки бродильно-формирующий агрегат |
|
Date |
2013-09-18T08:20:40Z
2013-09-18T08:20:40Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Improving recipe composition and technology of bread sticks / L. Arsenieva, V. Yashchenko, J. Smirnova : Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 233.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9747 |
|
Language |
other
|
|