Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes
Борошняні кондитерські вироби, призначені для людей із захворюваннями целіакії та діабету Мучные кондитерские изделия для больных целиакией и диабетом |
|
Creator |
Смірнова, Є. С.
Кулініч, В. І. Гавриш, А. В. Доценко, В. Ф. Смирнова, Е. С. Кулинич, В. И. Гавриш, А. В. Доценко, В. Ф. Smirnova, J. Kulinich, V. Gavrysh, A. Dotsenko, V. |
|
Subject |
wheat protein
coeliac disease diabetes протеїн пшениці целіакія діабет протеин пшеницы целиакия диабет |
|
Date |
2013-09-18T08:18:10Z
2013-09-18T08:18:10Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes / V. Kulinich, A. Gavrysh, V. Dotsenko, J. Smirnova : Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 265.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9745 |
|
Language |
other
|
|