Запис Детальніше

Problems of stability inulin and olihofructose in food storage

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Problems of stability inulin and olihofructose in food storage
Проблеми стабільності та інуліну та олігофруктози в продуктах харчування
Проблемы стабильности и инулина та олигофруктозы в продуктах питания
 
Creator Lugovska, O.
Луговська, О. А.
Луговская, О. А.
 
Subject olihofruktoza
foods
inulin
олігофруктоза
продукти харчування
інулін
олигофруктоза
продукты питания
инулин
 
Description Inulin and olihofructose can be used as purely dietary components for creation of functional food stuff with the different declared properties. Інулін і олігофруктозу можна використовувати в якості харчових компонентів для створення функціональних продуктів харчування з різними властивостями.Инулин и олигофруктозу можно использовать в качестве пищевых компонентов для создания функциональных продуктов питания с различными свойствами.
 
Date 2013-09-18T08:39:02Z
2013-09-18T08:39:02Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Lugovska, O. Problems of stability inulin and olihofructose in food storage / O. Lugovska // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013 р. — Ч. 4. – С. 443-444.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9751
 
Language other