Problems of stability inulin and olihofructose in food storage
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Problems of stability inulin and olihofructose in food storage
Проблеми стабільності та інуліну та олігофруктози в продуктах харчування Проблемы стабильности и инулина та олигофруктозы в продуктах питания |
|
Creator |
Lugovska, O.
Луговська, О. А. Луговская, О. А. |
|
Subject |
olihofruktoza
foods inulin олігофруктоза продукти харчування інулін олигофруктоза продукты питания инулин |
|
Description |
Inulin and olihofructose can be used as purely dietary components for creation of functional food stuff with the different declared properties. Інулін і олігофруктозу можна використовувати в якості харчових компонентів для створення функціональних продуктів харчування з різними властивостями.Инулин и олигофруктозу можно использовать в качестве пищевых компонентов для создания функциональных продуктов питания с различными свойствами.
|
|
Date |
2013-09-18T08:39:02Z
2013-09-18T08:39:02Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Lugovska, O. Problems of stability inulin and olihofructose in food storage / O. Lugovska // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013 р. — Ч. 4. – С. 443-444.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9751 |
|
Language |
other
|
|