Запис Детальніше

Пельмені з додаванням селери(Патент на корисну модель 74802)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пельмені з додаванням селери(Патент на корисну модель 74802)
Пельмени с добавлением сельдерея(Патент на полезную модель 74802)
Ravioli with added celery(Patent of useful model 74802)
 
Creator Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
Пророка, В. Л.
Пророка, В. Л.
Proroka, V.
 
Subject пельмені з додаванням селери
куряче філе
коренеплід селери варений
коріандр мелений
пельмени с добавлением сельдерея
куриное филе
корнеплод сельдерея вареный
кориандр молотый
ravioli with added celery
chicken
boiled celery root
coriander powder
 
Description Розроблено, пельмені з додаванням селери, які містять яловичину першого сорту жиловану, свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, олію соняшникову, сіль кухонну, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять куряче філе 18,2-21,2%, коренеплід селери варений 8,1-11,2% та коріандр мелений 0,05-0,13%. Разработаны, пельмени с добавлением сельдерея, содержащие говядину первого сорта жилованную, свинину жирную жилованную, яйца или меланж, муку пшеничную высшего сорта, муку на присыпку, лук репчатый, масло подсолнечное, соль поваренную, перец черный молотый, которые отличаются тем, что дополнительно содержат куриное филе 18,2-21,2%, корнеплод сельдерея вареный 8,1-11,2% и кориандр молотый 0,05-0,13%. Developed, with the addition of celery dumplings containing beef first grade trimmed, trimmed pork fat, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, sunflower oil, salt, ground black pepper, characterized in that the additional containing chicken 18,2-21,2%, celery root boiled 8,1-11,2% and coriander powder 0,05-0,13%.
 
Date 2013-09-18T07:48:13Z
2013-09-18T07:48:13Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель 74802, МПК A23L 1/31. Пельмені здодаванням селери / Топчій, О. А., Пророка, В. Л. ; патентовласник – НУХТ ; заявл. 27.04.2012 ; опубл. 12.11.2012, Бюл. №21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9739
 
Language other