Исследование стабильности инулина и олигофруктозы в напитках
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование стабильности инулина и олигофруктозы в напитках
Дослідження стабільності інуліну і олігофруктози в напоях Stability study of inulin and oligofructose in beverages |
|
Creator |
Луговская, О. А.
Луговська, О. А. Lugovska, O. Сидор, В. М. Сидор, В. М. Sidor, V. |
|
Subject |
олигофруктоза
напитки инулин олігофруктоза напої інулін olihofruktoza beverage inulin |
|
Description |
Исследована стабильность инулина и олигофруктозы в зависимости от величины рН, температуры и времени хранения пищевых продуктов,в которых они использовались. В качестве объекта исследований применяли безалкогольный напиток с содержанием сухих веществ 10%. В напитке изменяли значение рН среды, температуру и время выдержки. На основании проведенных исследований установлено, что степень гидролиза олигофруктозы при различных значениях температуры и рН изменяется с различной интенсивностью. Досліджено стабільність інуліну і олігофруктози залежно від величини рН, температури і часу зберігання харчових продуктів, в яких вони використовувалися. В якості об'єкта досліджень застосовували безалкогольний напій із вмістом сухих речовин 10%. У напої змінювали значення рН середовища, температуру і час витримки. На підставі проведених досліджень встановлено, що ступінь гідролізу олігофруктози при різних значеннях температури і рН змінюється з різною інтенсивністю. The stability of inulin and oligofructose, depending on pH, temperature and time storage of foodstuffs in which they are used. The object of research used a soft drink with a solids content of 10%. In the drink changed the pH of the medium, temperature and exposure time. Based on studies found that the degree of hydrolysis of oligofructose at various temperatures and pH varies with varying intensity.
|
|
Date |
2013-09-18T08:39:12Z
2013-09-18T08:39:12Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Луговская, О. А. Исследование стабильности инулина и олигофруктозы в напитках / О. А. Луговская, В. М. Сидор // Пиво и напитки. – 2013. - № 4. – С. 66-68.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9753 |
|
Language |
other
|
|